FIAT 500 – Novi redizajnirani model

AUTOMOBILI  

SJAJNE VESTI IZ FIATA!

Italijanski FIAT predstavio je novi redizajnirani model fiata 500.

Pre oko 8 godina, Fiat je predstavio svoju prvu verziju ovog automobila. Te, već sada, davne 2007. godine pa do danas proizvedeno je preko 1.500.000 primeraka ovog automobila. Ovaj redizajnirani model ubeležio je preko 1800 inovacija i promenjenih detalja.

Fiat 500 je te godine nasledio popularnog Fiću i doživio veliki uspeh na tržištu. Ovogodišnje osveženje nije narušilo osnovne crte ovog automobila. Osvežen je enterijer i spoljni izgled uz primetne veće dimenzije. Neizbežne napredne tehnologije, poboljšanu efikasnost i veće mogućnosti personalizacije takođe su osveženje za novu verziju Fiata.

Svi modeli automobila pokrivena su LED tehnikom kako enterijer tako i spoljne jedinice poput prednjih farova sa LED dnevnim svetlima. Primetne su promene na zadnjem delu automobila i veoma obogaćena paleta boja.

Unutrašnjost vozila je ozvučena sa 6 zvučnika. Takođe tu su AUX-IN/USB portovi i daljinske kontrole na volanu, senzori za uparkiravanje u rikverc, hromirana prednja rešetka, prednje maglenke, kožni volan i „Uconnect 5“ LIVE infotejnment sistem sa tačskrinom. Za sigurnost u putovanju pobrinuli su se stručnjaci Fiata koji su ugradili 7 vazdušnih jastuka.

Što se tiče motora to su 0.9-litarski TwinAir sa 85, odnosno 105KS i 1.2-litarski sa 69KS. Dvocilindrični motori su vrlo efikasni sa emisijom štetnih gasova od 90g/km za agregat od 85KS i 99g/km za jedinicu od 105KS, dok ‘Eco’ konfiguracija 1.2 litarskog 69KS, koja će se kasnije pojaviti, ima emisiju od samo 99g CO2 po kilometru.



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login