Partizan pobedio FK Dilu u prvoj utakmici drugog kola LŠ

FUDBAL  
Partizan pobedio FK Dilu u prvoj utakmici drugog kola LŠ

SJAJNE VESTI ZA PARTIZANOVCE!

Partizan je pobedio FK Dilu, tim iz Gruzije, u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona!

Pobedom od 1:0 protiv gruzijkog kluba Dila Gori, Partizan je stvorio solidne šanse da se plasira u naredno kolo kvalifikacija za LŠ. Tim je bio na pripremama u Sloveniji gde je igrao kontrolne utakmice, kada su se periodično priključivali novi igrači koji su došli kao pojačanje u Partizan. Očigledno je da trener Zoran Milinković ima veoma težak zadatak, a to je da uigra tim i da sprovede svoje ideje. Za sada Partizan igra napadački što je odlična vest za ljubitelje fudbala , a nadamo se da će se takva igra isplatiti i krunisati daljim prolaskom u sledeće kolo.

Tim iz humske napadao je u prvom delu meča, ali mu je nedostajala uigranost kako bi se došlo do prvog gola. Oumaru i Božinov su mnogo puta pokušali da se probiju i pogode gol gostiju, međutim golman Ševčenko je bio na nivou zadatka. 25 šuteva Partizana i samo jedan šut ekipe Dile Gori prikazuje sliku na terenu. Na utakmici se istakao Darko Brašanac koji je odradio veliki dio posla u veznom redu. Takođe naša odbrana je bila veoma aktivna i tako omogućila našem golmanu da ima što manje posla. Šaša Ilić, koji je ušao u 72. minutu, uneo je svežinu u ekipu i odradi odobar dio posla sa dugim loptama i tačnim pasovima.
Na kraju u 83. minutu iz slobodnjaka gol postiže Stefan Babović. Ovaj gol stiže kao nagrada za sav trud Partizana tokom meča.

Generalna ocena je da Partizan može mnogo bolje, međutim uigranost tima je problem koji će, nadamo se, biti rešen ubrzo.
Od uigranosti tima i kondicione spremnosti zavisiće sledeći meč koji se igra u Gruziji, kada je domaćin FK Dila.

Ovacije sa tribina za Veljka Paunovića!
Nekadašnji igrač partizana i selektor omladinske reprezentacije koja je osvojila U20 prvenstvo sveta ove godine, pozdravljen je od strane navijača i doživeo velike ovacije sa tribina.

Pogledajte gol Babovića:



2 odgovora na temu "Partizan pobedio FK Dilu u prvoj utakmici drugog kola LŠ"

  1. Pingback: Izvučeni parovi za naredno 3. kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona i Ligu Evrope | Sjajne Vesti

  2. Pingback: Sjajni Partizan prošao u naredno kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login