Odlična Vojvodina pobedila Spartaks u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

FUDBAL  
Odlična Vojvodina pobedila Spartaks u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope

SJAJNA VOŠA!

FK Vojvodina je ostvarila jako dobar rezultat u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Voša je savladala Spartaks iz Letonije rezultatom 3:0 i tako osigurala dobar kapital pred drugu utakmicu koja će se odigrati za 7 dana u Letoniji.

Pred više od 10.000 navijača Vojvodina je od samog početka krenula ofanzivno i to sa napadačkom formacijom, dok se ekipa Spartaksa tokom cele utakmice branila. Spartaks je imao nekoliko dobrih kontri ali sve napade su neutralisali igrači Vojvodine, tako da je Voša, uz pomoć sjajnog golmana Žakule, čuvala rezultat do samog kraja.

Aleksandar Stanisavljević je bio sjajan u izvođenju slobodnjaka i već u 6. minutu doveo Vojvodinu do vođstva od 1:0.
U 16. minutu levi bek Spartaksa Slampe je napravio kiks i do lopte je stigao Miljan Mrdaković, koji je istrčao sam pred golmana i preciznim udarcem uputio loptu ispod glomana za konačan rezultatz od 2:0.
Pred sam kraj utakmice, par minuta pošto je ušao, centaršut ka golu je uputio Darko Puškarić, a u svom šesnaestercu se nije snašao Mickevič i dao autogol. Vojvodina je sa 3:0 završila veliki posao u prvoj utakmici drugogo kola kvalifikacija za Ligu Evrope i tako obradovala svoje navijače.

Vojvodina je u prvom kolu bila bolja od mađarkog MTK-a (ukupni rezultat 3:1), a Spartaks je pobedio ekipu Budućnosti iz Podgorice.

SVAKA ČAST MOMCI! SAMO NAPRED!



2 odgovora na temu "Odlična Vojvodina pobedila Spartaks u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope"

  1. Pingback: Izvučeni parovi za naredno 3. kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona i Ligu Evrope | Sjajne Vesti

  2. Pingback: Vojvodina se plasirala u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login