Neobično venčanje uz vitezove

UMETNOST  

SJAJNE VESTI IZ KRUŠEVCA

Kruševljani su bili svedoci neobičnog venčanja Dimitrija Stevanovića (28) i njegove izabranice Sanje (32).
Ovaj par je i neobičan po tome što su se tri puta venčali, prvi put u opštini Stari grad u Beogradu, jednom na žurki u društvu prijatelja i treći put u Kruševcu. Ovo poslednje je privuklo veliku pažnju a mladence su osim svadbarskog fotografa slikali i iznenađeni prolaznici.

Naime, oni su na venčanje, u crkvi Lazarica u Kruševcu, došli neobično obučeni i u pratnji vitezova. Umesto u beloj venčanici mlada je nosila crvenu venčanicu, a mladoženja neobično odelo, kao što se može pronaći na stranicama nekog romana. Malo ko je mogao da nasluti šta se dešava a pogotovu iznenađeni sveštenik, koji je ovaj par venčao.

Od početka priprema za ovo venčanje želja im je bila da naprave nešto neobično, a pošto su i sami članovi udruženja „Plameni Vitezovi„, njegov brat blizanac inače vođa udruženja i ostali prijatelji su došli na ceremoniju obučeni u odelima vitezova (kostimi) i tako ulepšali i iznenadili sve prisutne na venčanju.

Ovaj par, kog prijatelji zovu Dil i Ši, kažu da nisu imali nikakv scenario za ovo venčanje, da vole ovakav stil, pa čak imaju i butik za prodaju slične odeće, i sve to ih je inaspirisalo na ovaj korak.

Čak se i svešteniku dopalo ovo venčanje pa je rekao da je ovo jedno od najinteresantnijih i najsimpatičnijih venčanja kome je on svedočio.

„Svi smo već navikli da su ljudi kod nas puni predrasuda, sve što ne razumeju njih plaši ili im je nenormalno. Inače, ne bih pametovao drugima, svako najbolje zna kako da živi svoj život, ali kada su venčanja u pitanju, ja nisam za svadbe „po kalupu“, ali mislim da nema razloga ni za netrpeljivost i odbojnost prema svadbama – to je još jedan povod za slavlje i dobar provod sa dragim ljudima, a toga nikad previše. Kao i sve u životu, mi smo svadbu proveli na naki naš način, u sopstvenoj bajci “ – zaključuje sretni mladoženja.

Njihova ceremonija venčanja je postala hit na društvenim mrežma, baš kao i potez beogradskog maturanta koji je nedavno na svoju proslavu došao u viteškom oklopu.

SVAKA ČAST!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login