Vukovi u finalu Fajnal-fora

OSTALI SPORTOVI  
Vukovi u finalu Fajnal-fora

SJAJNE VESTI donose Vukovi sa Ade!

Ekipa Beogradskih Vukova, tim sa Ade Ciganlije, se i drugu sezonu plasirao u finale Fajnal-Fora lige šampiona. Oni su na terenu TC stadiona na Dušanovcu u polufinalu savladali London Blic rezultatom 35:28 i izborili finalni meč koji igraju u nedelju u 16:30 časova.

Po paklenoj vrućini meč je bio neizvestan tako da su se vukovi tek u trećoj četvrtini uspeli odlepiti i sa dva tačdauna trčanjem Mihaila Josovića stigli do naizgled nedostižnih 35:14. Ali to je bilo samo naizgled jer u poslednjoj četvrtini protivnici, ekipa Blica, razbijaju njihovu odbranu i sa dva tačdauna dovode meč u totalnu neizvesnost. U zadnjim minutama meča, prava drama na terenu, Vukovi su promašili fild gol, gosti kreću u napad za izjednačenje što na sreću Vukova im nije uspelo da bi dva minuta pre kraja Marko Bates doneo pobedu Vukovima i plasman u finale.

Za protivnika u finalu Vukovi će imati ekipu Karlstad Krusejdersa iz Švedske. Oni su u drugom polufinalu deklasirali Tonon Crne Pantere rezultatom 41:6. Šveđani su bili toliko nadmoćni da se posle prvog poluvremena kod rezultata 34:0 znalo ko je pobednik i ko je protivnik Vukovima. Činjenica da je u njihovim redovima selektor reprezentacije SAD-a u ovom sportu Den Hokins, koji je samo pre sedam dana sa reprezentacijom SAD-a osvojio prvenstvo sveta te da za njega nije bilo odmora pa se odmah prikljucio Krusajderima u kojima je zadužen za igru napada. To dokazuje da će Vukovi danas u 16:30 na stadionu Voždovca u borbi za trofej lige šampiona imati jako težak zadatak.

Podsetimo, da je klub američkog fudbala Vukovi iz Beograda osnovan 2002 godine. Predsednik ovog kluba je Goran Nišavić, glavni trener Ronald Lajl, pomoćni trener Reuben Drougns, Juniorski tim Andrej Tasić, fleg tim Uroš Milić. Ovaj klub ima osvojene trofeje i to :

2005- Pobednik Kupa Srbije,
2007- Šampioni Nacionalne Lige Srbije,
2007- Šampioni CEFL,
2008- Šampioni Juniorske Lige Srbije,
2009- Šampioni SAAF Super Lige Srbije,
2009- Šampioni CEFL,
2010- Šampioni SAAF Super Lige Srbije,
2010- Šampioni CEFL

VUKOVI SREĆNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login