Pojačan broj polazaka ka Guči

DOGAĐAJI, GRADSKI PREVOZ  
Pojačan broj polazaka ka Guči

SJAJNE VESTI ZA POSETIOCE GUČE!

Dragačevski sabor trubača u Guči, koji počinje  od 03. avgusta i trajaće do 09. avgusta, izaziva veliko interesovanje, i očekuje se da tu manifestaciju poseti nekoliko stotina hiljada zaljubljenika u zvuke trube kao i ljubitelja dobrog provoda. Pored posetilaca koji su obezbedili smeštaj u hotelima ili u privatnim pansionima, organizatori su organizovali prevoz, polascima i dolascima autobusa na tu destinaciju. Najaktivnije su se uključili menadžeri iz preduzeća Autoprevoz iz Čačka, koji planiraju da pored redovnih polazaka ka Guči, uvedu vanredne polaske iz Beograda i Čačka, u onom broju koliko bude interesovanje  za odlazak u „prestonicu trube“ u Guču.

„Iz Čačka ka Guči naši autobusi će kretati svakih sat vremena, od 6 sati ujutru, do 4 časa iza ponoći. Kao i prošle godine, imamo intenzivne polaske iz Beograda, pa će svako vozilo Autoprevoza koje iz prestonice ide ka Čačku produžiti ka Guči, tako da će ka ovoj varošici u stvari ići najmanje dva autobusa na sat“ – reči su menadžeri prodaje Autoprevoza Čačak Tanje Vujičić.

Za dane kada se očekuje najveći broj posetilac petak, subotu i nedelju organizatori u dogovoru sa predstavnicima Autoprevoza Čačak, planiraju uvođenje dodatnih polazaka u onom broju koliko bude vladalo interesovanje, pa se može očekivati i po sedam do osam polazaka u jednom satu.

„Nekoliko autobusa će stalno biti na stanici u Guči, cena karte iz Čačka košta 250 dinara, iz Beograda 1350, povratna 2090, iz Lučana 130, povratna 190. Dakle, svi ljubitelji trube moći će brzo, udobno i bezbedno da stignu do svog odredišta”, objasnila je Vujičić i dodala da “Autoprevoz” svake godine u vreme trajanja sabora preveze oko 200 000 putnika.

Nadamo se da će sve proći u najboljem redu kao i prethodnih godina, da će posetioci uživati i biti zadovoljni radom organizatora uz poruku „vidimo se i sledeće godine“.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login