Završena rekonstrukcija ulica u Gornjem Milanovcu

UREĐENJE GRADOVA  
Završena rekonstrukcija ulica u Gornjem Milanovcu

SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE GORNJEG MILANOVCA!

Rekonstrukcija i sanacija jedne og glavnih saobraćajnica ulice Vojvode Mišića i Takovske u Gornjem Milanovcu su ušle u završnu fazu.

Od početka sanacije ulica Vojvode Mišića rekonstruisana je od objekta „Idea“ do Trga kneza Mihaila. Takođe radovi na rekonstrukciji od Trga kneza Mihaila do uključenja Ulice Hajduk Veljka u Takovsku su u završnoj fazi rekonstrukcije.
Zadatak je pripao preduzeću A.D. „Putevi“ iz Čačka da izvrši ovu rekonstrukciju koja je vredna oko 20 miliona dinara. Radovima na ovoj saobraćajnici bilo je obuhvaćeno uređenje parking prostora, sanacija kolovozav, postavljanje podzemnih kablova, postavljanje video nadzora i postavljanje kišne kanalizacije. U proteklom periodu, a i danas, u toku je izgradnja autoputa kroz opštinu Gornji Milanovac zbog čega su kamoni teške nosivosti i meganizacija prolazili kroz ove ulice. Prolaskom ovakve mehanizacije ulice su pretrpele velika oštećenja pa je rekonstrukcija bila neophodna.

Predsednik opštine Gornji Milanovac Milisav Mirković, i član opštinskog veća zadružen za infrastrukturu Desimir Jovanović, zahvaljuju se investitorima – Javnom preduzeću „Putevi Srbije“, Opštinskoj upravi opštine Gornji Milanovac i lokalnim javnim preduzećima koja su učestvovala u rekonstrukciji ulica, a posebno građanima opštine Gornji Milanovac na razumevanju i strpljenju koje su pokazali tokom izvođenja radova.

Krajem protekle sedmice završeni su i radovi na izgradnji pristupne saobraćajnice glavnom gradskom stadionu i time je spremno dočekana prva utakmica našeg superligaša na domaćem terenu.
Vrednost ovih radova iznosila je oko 10. miliona dinara.

Pogledajte kako su izgledale ulice pred sam završetak:

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login