Biciklista čačanskog Borca Stefan Stefanović blizu plasmana u RIO

OSTALI SPORTOVI  
Biciklista čačanskog Borca Stefan Stefanović blizu plasmana u RIO

SJAJNE VESTI IZ ČAČKA!

Mladi biciklista reprezentacije Srbije i član bicilističkog kluba Borac iz Čačka, Stefan Stefanović, na medjunarodnoj biciklističkoj trci „OKO MAĐARSKE“, koja je održana od 5. – 9. avgusta 2015. godine, osvojio je sedmo mesto u generalnom plasmanu i novih šest bodova u kvalifikacijama za odlazak na  Olimpijske igre u Rio de Žaneiro.

Medjunarodna biciklistička trka „OKO MAĐARSKE“ održana je u okviru Euro toura i jedna je od kvalifikacionih trka za učešće na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine.

Reprezentaciju Srbije u ovoj Međunarodnoj biciklističkoj trci predstavljali su biciklisti čačanskog Borca Marko Danilović i Stefan Stefanović.

Trka je održana od 5. – 9. avgusta 2015. godine i vozila se u ukupnoj dužini od 700 km. Na startu se pojavilo 93 takmičara iz 16 ekipa iz cele Evrope.

Najbolji plasman od Srpskih biciklista ostvario je Stefan Stefanović koji je trku završio u generalnom plasmanu na sedmom mestu i novih šest bodova u kvalifikacijama za Olimpijske igre u Riju.

Stefanović je u konkurenciji takmičara do 23 godine bio drugoplasiran iza nemačkog vicešampiona. Stefan je dve etape nosio belu majicu, simbol najboljeg mladog vozača, ali našalost u zadnjoj etapi bolji je bio memački takmičar za sedam sekundi. Trku je pobedio Thill Tom iz luksemburške ekipe Differdange Losch.

Biciklistički klub BORAC, u nedelju 16.avgusta 2015.godine, je organizator biciklističke trke u brdskoj i kriterijumskoj (ulične trke) vožnji na Prvenstvu Srbije, gde će biciklisti Borca pred svojom publikom voditi borbu sa ostalim srpskim ekipama za što bolji plasman.

BRAVO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login