Kompanija „Air Serbia“ raspisala konkurs za kabinsko osoblje

POSAO  
Kompanija „Air Serbia“ raspisala konkurs za kabinsko osoblje

SJAJNE VESTI DOLAZE IZ KOMPANIJE „AIR SERBIA“

Srpska nacionalna aviokompanija „Air Serbia“ raspisala je konkurs u kom traži kabinsko osoblje, a svi zainteresovani za ta radna mesta svoje prijave mogu da pošalju do 24. avgusta.

„Air Serbia“ je najveća srpska aviokompanija i smatra se naslednicom „Jat Airwaysa“, bivšim najvećim avioprevoznikom Srbije i Jugoslavije. Sedište ove kompanije je u Beogradu, a operativna baza na Vazduhoplovnoj luci Nikola Tesla.

26.oktobra 2013. godine potpisujući ugovor sa Etihad kompanijom Srbija dobija novu avio kompaniju „Air Serbia“.

Na sajtu  srpskog nacionalnog avioprevoznika, www.airserbia.com,  navedeno je da se traže „izuzetni ljudi da se pridruže pobedničkom timu“

Prijave za konkurs se primaju do 24. avgusta a razgovori sa kandidatima biće organizovani u septembru, a iz „Air Serbia“ se navodi da će na razgovor biti pozvani samo kandidati koji su aplicirali online i ušli u uži izbor.
Svi kandidati koji budu pozvani na razgovor treba da sa sobom ponesu>
pasoš ili ličnu kartu,
dve kopije pasoša u boji,
jednu kopiju radne biografije,
dve fotografije za pasoš od kojih bi jedna trebalo da bude u punoj rezoluciji, u boji sa belom pozadinom i na kojoj je kandidat u poslovnoj garderobi.

Kandidati moraju da budu državljani Srbije i da imaju najmanje diplomu srednje škole, odlično poznavanje engleskog jezika, a prednost će se davati i onima koji dobro govore još neki strani jezik, da imaju razvijene lične i komunikacione veštine, sposobnost i motivaciju da rade uz zahtevan radni raspored, te odličnu ličnu prezentaciju, stil i imidž, kao i pozitivan stav sa prirodnom sposobnošću da pruže dobru uslugu.
Svi kandidati koji su imali prethodno iskustvo u drugim aviokompanijama, trebalo bi da prilože i pismo sa opisom zaduženja koja su obavljala u tim kompanijama.

SREĆNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login