Uskoro pravi akva-park u Inđiji

PROMOCIJA SRBIJE, UREĐENJE GRADOVA  
Uskoro pravi akva-park u Inđiji

SJAJNE VESTI IZ INĐIJE!

Akva park u Inđiji bi trebalo da bude izgrađen u blizini „Fashion Park Outlet centra“ čiji je vlasnik Firma „BlackOak Developments“.

Građani Inđije oduševljenin su gradnjom akva parka, jer kako kažu veliki broj njih ne može sebi priušti letovanje, pa je gradnja jednog ovakog kompleksa odlično rešenje za vrele dane. Izgradnjom akva parka grad Inđija će dobiti više mesto na turističkoj mapi Srema i Vojvodine.

Akva park nalaziće se u okviru već postojećeg „Fashion Park Outlet centra“, i obuhvataće raznovrsne sadržaje od otvorenog bazena sa toboganima i drugim vodenim zanimacijama, do zatvorenog bazena i pratećim sadržajima koji će omogućiti posetiocima da uživaju u ovom kompleksu i tokom zime.

Po rećima čelnika grada Inđije radi se o izgradnji najvećeg i najsavremenijeg akva parka u Evropi, i da će biti izgrađen po uzoru na akva parkove u Dubaiju.

Početak radova na izgradnji i realizaciji ove investicije vredne 40 miliona evra, trebala bi da otpočne ovih dana.

Krenuće se sa  bušenjem bunara za vodu na dubini od 1.000 metara kojom će se snabdevati ta mega građevina. Bušenje finansira investitor „BlackOak“, izvođač radova je Naftna industrija Srbije i doprineće tome da akva park ima sopstveno vodosnabdevanje nezavisno od inđijskog gradskog vodovoda.

Po planu projekta površina otvorenog dela akva parka će biti 100.000 kvadratnih metara, dok će zatvoreni deo obuhvatati površinu od 10.000 kvadratnih metara.

Osim dobre zabave tokom cele godine, građani Inđije će dobiti mogućnost zapošljavanja po završetku građevinskih radova.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login