Ana Ivanović u osmini finala Sinsinatija bez odigranog meča

TENIS  
Ana Ivanović u osmini finala Sinsinatija bez odigranog meča

SJAJNE VESTI!

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u osminu finala turnira Premijer serije u Sinsinatiju bez borbe pošto je Amerikanku Venus Vilijams virus sprečio da joj se suprotstavi.

Za protivnicu u meču za ulazak u četvrtfinale Ana će imati pobednicu duela Sloun Stivens (SAD) – Mona Bartel (Nemačka).

Iako još nije imala nijedan meč ona se plasirala u osminu finala, jer je kao šesti nosilac bila slobodna u prvom kolu i u drugom je trebalo da se sastane sa Venus Vilijams, ali joj je ona predala meč uoči početka zbog virusa.

U konkurenciji dama  od naših teniserki nalazi se još i Jelena Janković, koja se bori za plasman u osminu finala Medison Kiz. One su otvorile program na terenu broj devet od 17 časova.

Turnir teniserki u Sinsinatiju igra se za ukupni nagradni fond od 2,7  miliona dolara.

Danas će na teren i svetski broj jedan Novak Đoković, protivnik mu je Francuz Benoa Per. Meč bi trebao da počne oko 21h na Centralnom terenu. Podsećanja radi Novak će biti izuzetno motivisan u Sinsinatiju jer je to jedini turnir iz Masters serije koji nije osvojio.

Program na Centralnom terenu, za muškarce, počinje u 17 časova i otvaraju ga Borna Ćorić i Sten Vavrinka, pa posle njih igraju Serena Vilijams i Cvetana Pironkova. Nakon njih na teren izlaze Nole i Benoa.

SREĆNO!
SAMO NAPRED!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login