Završen Cross Over košarkaški kamp u Kragujevcu

IZDVOJENO, KOŠARKA  

SJAJNE VESTI IZ KRAGUJEVCA!

Ovih dana završena je poslednja peta smena međunarodnog košarkaškog kampa Cross Over u Kragujevcu u ovoj sezovni. Za ovih pet smena, kroz kamp je prošlo 600 igrača i igračica iz zemlje i inostranstva kao što su: Italija, Bugarska, Rumunija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Srbija, Ukrajina, Crna Gora, Slovenija, Švajcarska, Švedska, Turska, Austrija, Kanada …

Manji deo njih je po prvi put posetilo ovaj kamp, dok se veći deo njih ovde vraća skoro svake godine, što pokazuje da su uslovi u kampu pre svega smeštaj i hrana odlični. Naravno ono još bitnije, jaki treninzi, odlični treneri i veoma dobar rad na kampu.
Stručni program rada kao i do sada napisao je prof. dr Nenad Trunić, instruktor FIBA-e, koji je u svakoj smeni održao pokazne treninge i nesebično prenosio svoje znanje, pa su tako pored igrača, napredovali i treneri, kojima je ovo bilo posebno zanimljivo.
Slobodno vreme kamperi su iskoristili da upoznaju Kragujevac ali i da se zabave, pa su bili u poseti kragujevačkim muzejima, akvarijumu, spomen-parku Šumarice. Išli su na kuglanje, paint ball, a posetili su i akva park u Aranđelovcu što im je bilo posebno interesantno.

Završnicu svake smene, obelezila je dodela diploma, medalja i pehara, ali i dolazak jedne srpske košarkaske zvezde koja je svojim savetima i zanimljivim pričama podsticala polaznike kampa da se više trude i rade na sebi. Kamp su posetili Mihajlo Andrić, Jelena Milovanović, Rasko Katić i Dejan Musli.
Na završnici poslednje (pete) smene, kamp je posetio gospodin Nikola Urošević, pomoćnik gradonačelnika za sport koji se obratio svim učesnicima i objasnio zašto je ovaj kamp i koliko dobar za grad Kragujevac.

Ova sezona međunarodnog košarkaškog kampa Cross Over je završena, vidimo se sledeće godine!
Do tad nas možete pratiti na FB-u na našoj zvaničnoj stranici, kao i na TWITTERU i na našem veb sajtu!

Svi koji žele da vide još informacija o kampu to možete uradili ukoliko sleite neke od sledećih linkova:
WEBSAJT : Cross Over Basketball Camp
FACEBOOK: Cross Over Basketball Camp
TWITTER : Cross Over Basketball Camp

Pogledajte prošlogoišnji video kampa:

DO SLEDEĆE SEZONE SPORTSKI POZDRAV!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login