Andriji Živkoviću ugovor 1.000.000 evra po godini?

FUDBAL  
Andriji Živkoviću ugovor 1.000.000 evra po godini?

SJAJNE VESTI IZ HUMSKE!

Da li je na pomolu najveći transfer u istoriji kluba iz Humske 1? I to najavljen baš uoči revanš meča protiv Bate Borisova? Nadamo se da ta ponuda nije samo stimulans mlađanom Andriji Živkoviću da pruži najbolju partiju do sada, a isto tako zapitajmo se kako će se to odraziti na ostale igrače crno-belih.

Niko ne osporava da je Andrija Živković vrhunski igrač, da je njegovo mesto i njegova igra u timu Partizana značajan faktor dobre igre crno-belih. Uvereni smo da najbolji igrač Superlige u ovom trenutku neće moći odoleti ovoj ponudi. Stručnjaci su mišljenja da po mnogim elementima u igri podeseća na Arijana Robena, vrlo je brz, hitar, sve radi u pokretu, ima odličnu levu nogu, precizan udarac, postiže golove …

Izjava potpresednika kluba Partizana Milorada Vučelića da je spreman, ako crno-beli prođu u završnicu Lige šampiona, ponuditi ugovor Andriji Živkoviću na 1.000.000 evra po sezoni, je odjeknula kao bomba.

„Ja sam spreman da mu to ponudim odmah, u sredu veče! Za to mi nije potrebna saglasnost ni predsednika, ni direktora. Ni bilo koga iz kluba. Garantujem da ću tako nešto i uraditi ako prođemo BATE Borisov“ – bio je prilično uverljiv Vučelić.

Ova ponuda bi bila istorijska u Humskoj 1, jer do sada to nije uspelo ni jednom igraču i sa ovih prostora a i iz inostranstva koji je igrao u Partizanu a  ona glasi: novi ugovor na četiri godine i fantastična zarada od okruglo 1.000.000 evra po sezoni!

Ali to nije ni tako lako ostvarivo: naime po trenutno važećem ugovoru između Partizana i Andrije Živkovića loše je urađen iz razloga što ovaj mladi i talentovani igrač, praktično i ne pripada Partizanu. Pri pravljenju trenutno važećeg ugovora, deo tog ugovora prodat je Investicionom fondu Pinija Zahavija, i njemu pripada 50 odsto od sledećeg transfera Andrije Živkovića, 25 odsto pripada crno-belima, a preostalih 25 igračevom ocu Jovici. Komplikovano, zar ne.

Mi ćemo poželeti da se stvari na terenu odvijaju u korist i crno-belih i Živkovića, a ove druge pravne nadamo se da će se rešiti na obostrano zadovoljstvo.

DRŽIMO PALČEVE PARTIZANU I ANDRIJ ŽIVKOVIĆU!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login