Partizan spreman pred meč sa Bate Borisovim

FUDBAL  
Partizan spreman pred meč sa Bate Borisovim

SJAJNE VESTI PRED POČETAK MEČA PARTIZAN – BATE BORISOV!

Samo jedan korak deli ekipu Partizana od učešća u grupnoj fazi Lige šampiona. Na tom putu im se isprečila neugodna ekipa Bate Borisova i negativan rezultat prvog meča u Belorusiji od 0:1.

Ta odluka pada večeras (sreda), u meču između Partizana i BATE Borisova sa početkom od 20:45h na stadionu u Humskoj.

Rezultatska prednost je na strani gostiju, a u ekipi crno-belih vlada optimizam i uverenje u prolaz i učešće u grupnoj fazi Lige šampiona. Prvak Belorusije je jaka i iskusna ekipa koja se lako ne predaje a najbolji dokaz za to je njihovo redovno učešće u Ligi šampiona.

Ekipa Partizana se maksimalno priprema za ovaj meč, i što je najvažnije svi igrači su zdravi i spremni za ovaj veliki meč. Trener srpskog prvaka neće moći da računa na usluge Marka Jevtovića, koji nema pravo nastupa jer je na prošloj utakmici u Belorusiji dobio crveni karton.

Kako doći do pobede?
To je jedino moguće uz maksimalno zalaganje svih igrača Partizana na terenu, pokušati da se ne prave greške koje će ovako iskusan protivnik sigurno iskoristiti, jednom rečju treba ostaviti srce na terenu i dokazati svima da ja ova ekipa crno-belih sposobna to da napravi.

Partizan će morati da napada i da anulira prednost gostiju, ne sme si dozvoliti greške, mora doći do rezultata koji bi značio prolaz dalje a tu će imati ogromnu pomoč 13. igrača vernih „grobara“.

Ne treba zaboraviti da se ova utakmica može rešiti i u penal završnici, a to je „rulet“ kojega bi svi u ekipi Partizana voleli izbeći, a ako dođe do toga poželećemo im mnogo sreće.

„Zavisiće mnogo od toga kako otvorimo utakmicu… Ja sam teško preživeo i Njukasl i Anderleht, a i Artmediju, tako da je bolje da sve rešimo u 90 minuta. Naravno da bih šutirao penal, ali zbog naših navijča i naših i porodica ne znam koliko bi penali bili dobri“ – rekao je Brašanac.

U gostujućem taboru su optimisti, ipak dolaze na revanš sa prednošću. A njihov trener Jermaković ne potcenjuje protivnika i napominje da prednost iz prve utakmice nije prevelika, jer jedna greška može sve da promeni. Njegovi igrači su spremni za večerašnji meč i smatra da su penali pitanje psihologije.

U ekipi Bate Borisova nastupaju i dvojica srpskih fudbalera Filip Mladenović i Nemanja Milunović kao i i fudbaler Nemanja Nikolić iz Crne Gore i svi su oni doputovali na revanš utakmicu.

Sve karte za večerašnji meč su rasprodane, stadion će biti pun do poslednjeg mesta. Doputovali su i navijači gostujuće ekipe, koji su uredno prošli kontrolu i uputili se put hotela. Međutim u Belorusiji nije bilo tako prema „grobarima“ imali su mnogo problema da dođu na tribine i navijaju za svoj klub. Pa ipak da se zna da smo mi gostolubiv narod i znamo da cenimo gosta.

Pogledajte najavu za večerašnju utakmicu:

Crno-beli mi smo i srcem i dušom uz vas očekujemo večeras dobru utakmicu i prolaz u Ligu šampiona.

SAMO NAPRED!
SREĆNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login