Partizan se pojačava pred Ligu Evrope

FUDBAL  
Partizan se pojačava pred Ligu Evrope

SJAJNE VESTI ZA PARTIZAN!

Približava se kraj prelaznog roka, a u crno-belom taboru vri kao u loncu. Dogovori sa igračima koje Partizan ima nameru da dovede u Humsku 1, ne teku po planu, uvek se nešto ispreči – pa dogovori otpadaju.

Najavljivano je i najveće pojačanje, Branislav Jovanović igrač Hapoela iz Akre, ali do dogovora nije došlo, jer su iz uprave Hapoela tražili veliko obeštećenje, što čelnici u upravi Partizana nisu mogli ispuniti, tako da je transfer propao. Srpski reprezentativac je poznat po razornom i preciznom udarcu, pogotovo u prekidima, a dobro se snalazi i na poziciji štopera. Sve je mirisalo da je dolazak Jovanovića siguran pogotovo kada mu je to obećano iz uprave njegovog tima. Ali …

U toku su pregovori sa mlađanim Sašom Zdjelarom, „zlatnim orlićem“ i upravom  grčkog Olimpijakosa. Po dogovoru Saše i uprave Partizana on bi došao u Humsku na pozajmicu od godinu dana, i taj dogovor je postignut. Preostalo je još samo da se dogovore uprave klubova.

I kapiten banjalučkog Borca Aleksandar Subić interesantan je šampionu Srbije i postoji mogućnost da karijeru nastavi u redovima Partizana. Subić je prethodnih sezona bio jedan od najboljih fudbalera banjalučkog premijerligaša, zbog čega je zaslužio i kapitensku traku. Svesni njegovih vrednosti čelnici Borca traže 300.000 evra što i nije mala cena, a ukoliko se dogovori transfer, ovog talentovanog momka čeka ugovor na četiri godine.

Danas će se definitivno znati dali će Marko Dević obući crno-beli dres, a ako dođe do dogovora sa upravom ruskog Rubina i on bi bio pozajmljen na godinu dana i svakako bi bio veliko pojačanje ekipi Partizana pred početak takmičenja za Ligu Evrope.

Partizanu je ponuđen iskusni levi štoper, Nikolče Noveski, bivši reprezentativac Makedonije i poslednjih sedam sezona kapiten Majnca, čiji je član već 11 godina. Zbog svoji godina (36) najverovatnija da ta kombinacija otpada.

Jedino je sigurno da je ugovor na dve godine sa crno-belima potpisao Nikola Leković, član poljske Lehije. On će igrati na poziciji levog beka, a to mesto u timu Partizana je uvek škripalo, pa se nadaju da će ove dve godine biti sigurni na toj poziciji.

Fudbaler Slobodan Rajković je najavio siguran dolazak u Humsku 1 ako se ekipa Partizana kvalifikuje u Ligu šampiona a kako to nije uspelo crno-belima, on je odlučio da nastavi karijeru u nekom drugom klubu koji mu ponudi najbolje uslove.

Najavljivan je i dolazak Miloša Krasića od toga se odustalo, pa će on svoju igračku karijeru nastaviti u poljskoj Lehiji.

Nadamo se da će se iz Humske 1 oglasiti dobrim vestima i da će se igračima crno-belih pridružiti i Saša Zdjelar, Aleksandar Subić i Marko Dević, koji su itekako potrebni ekipi Partizana u borbi za što bolji plasman u Ligi Evrope.

SREĆNO U NASTAVKU TAKMIČENJA!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login