Počele pinkove zvezdice – Hit večeri: Marko Bošnjak

MUZIKA  
Počele pinkove zvezdice – Hit večeri: Marko Bošnjak

SJAJNE VESTI!

Kao što smo navikli, svakog petka predhodne godine, i ove godine ćemo se radovati našim najmlađim talentima na muzčkoj sceni. Na ružičastoj televiziji od 21h emituje se najgledaniji šou „Pinkove zvezdice“. Druga sezona najvećeg muzičkog takmičenja počela je 4.septembra i zagarantovano obećava veliku borbu među malim takmičarima.

Njihov talenat i umeće pevanja i ove sezone prepoznaće i oceniti žiri koji je i predhodne sezone svoj posao obavio najbolje što je mogao. Taj sastav čine dobro poznata lica: Leontina Vukomanović, Hari Varešanović, Goca Tržan, Milan Stanković i Jelena Tomašević.

Kao i prethodne godine, dečaci i devojčice do 15 godina, dobiće priliku da pred ovom veličanstvenom petorkom pokažu svoj talenat i pokušaju da dostignu, ako ne i prestignu uspeh svojih vršnjaka koje smo imali prilike da gledamo u veoma uspešnoj sezoni koja se nedavno završila. Ove godine gledaoci u studiju i kraj malih ekrana mogu očekivati veliki broj talenata iz celog regiona.

Sinoć je, u prvoj emisiji, izabrano prvih 10. takmičara koji su prošli u sledeći krug. Publici i žiriju su se predstavili talentovani mališani sa raznovrsnim repertoarom. U prvom nastupu u ovoj sezoni najgledanijeg spektakularnog šoa zapjevali su nam:
Nejra Mekić sa pesmom „I have nothing“ koja je ubrala sve simpatije žirija i dobila svih pet glasova.
– Darija Radaković je pevala pesmu „Dodiri od stakla“ i dobila četiri glasa pa je morala da okuša sreću u baražu gde se predstavila sa pesmom „Pratim te“ ali nije izborila mesto za prolazak.
– Anđela Divljak je nastupila pesmom „Naša ljubav“ i osvojila tri glasa u baražu je pevala „Ime moje“ sa kojom nije uspela da se plasira u drugi krug.
– Tamara Malidžan i pesma „Ne dam na tebe“ – dobila je tri glasa, pa je u baražu pokušala sa pesmom „Neka mi ne svane“ ali neuspešno.
– Mateja Dimić je za pesmu „Sve još miriše na nju“ dobio tri glasa, ali nije imao sreće ni u baražu sa pesmom „A i ti me izneveri“.
Martija Stanojković je otpevala „All about that bass“ i osvojila četiri glasa ali za nju je baraž bio srećan i obezbedio mesto u dalje takmičenje sa pesmom Tamare Todevske na makedonskom jeziku koji je izmamio oduševljenje žirija.
Ilma Gutić je pevala „Kao so u moru“ i dobila četiri glasa a pesma „Čuvam te“ u baražu joj je donela sreću.
– Nikola je nastupio sa „Nikome ni reč“ i dobio svega tri glasa nije mu pošlo za ruko ni sa pesmom „Misliću na tebe“.
Ivana Dimovski je sa pesmom „Srešćemo se opet“ osvojila peticu.
Katarina Zdravković najslađa takmičarka je pevala „Ima jedan svijet“ i takođe osvojila pet glasova, simpatije i osmehe.
Ivona Damjanović je nastupila sa pesmom „Med i žaoka“ i dobila četiri glasa ali je na oduševljenje žirija sa pesmom „Ime moje“ obezbedila zasluženo mesto u sledećem krugu.
Mina Radulović i „What’s up“ su dobili zasluženih pet glasova kao i pregršt lepih komentara.
Uroš Stanković, najavljen kao novi miljenik devojčica, pevao je „Sve je ovo premalo za kraj“ i dobio pet glasova.
Tamara Vujačić je pevala „Jar of Hearts“ i opet je pala kvalitetna petica sa ubranim simpatijama kako žirija tako i publike.
Marko Bošnjak je sa prvim taktovima pesme „One night only“ dobio svih pet glasova. Marko je obeležio veče jer je sa mnogo emocija izazvao jake reakcije publike i žirija i nesumnjivo gledaoce kraj malih ekrana. Ali ne samo to, uspeo je da rasplače žiri, a po završetku pesme i sam se rasplakao.

Poslušajmo, nesumnjivo, utisak večeri – Marko Bošnjak:

Posetimo, prošla sezona je ostavila utisak na milionski editorijum, a sezonu je obeležila pobednica Marija Serdar koja je od prvog do poslednjeg nastupa zadržavala ogromne simpatije i od samog starta je važila za nekog ko bi mogao da nosi titulu „Pinkove zvezdice“. Sezona je imala velikih talenata a uz Mariju i Lenu Stamenković su se u superfinalnoj večeri borili Isidora, Valentina, Mateja, Igor, David i Jovan.

BRAVO!
SJAJNO!



2 odgovora na temu "Počele pinkove zvezdice – Hit večeri: Marko Bošnjak"

  1. Pingback: Pinkove zvezdice druga epizoda: Hit večeri Darija Vračević sa novim nadimkom „marshmallow“ | Sjajne Vesti

  2. Pingback: Pinkove zvezdice sedma epizoda: Marko Bošnjak ponovo hit večeri | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login