„Septembar – mesec čistoće“ u Zaječaru

UREĐENJE GRADOVA  
„Septembar – mesec čistoće“ u Zaječaru

SJAJNA VEST ZA ZAJEČAR!

Odlučili Zaječarci da urede svoj grad, svojim rukama kroz akciju „Septembar – mesec čistoće“ i da pokažu i sebi i svim gostima lepotu svoga grada. Svako domaćinstvo, škole, vrtići, terase, ulice… će vrednim rukama njihovih vlasnika dobiti novi i mnogo lepši izgled.

Ovo je nastavak akcije koja je bila organizovan i u mesecu maju ove godine kada su najboljim  učesnicima dodеljеna priznanja i zahvalnicе. A najveće priznanje je svakako ponosni pogled na urađeno, gde je grad umiven lepotom dobio sasvim novi izgled a njegovi stanovnici nisu se žalili na utrošeni i rad i trud.

Svi koji su zainteresovani, fizička i pravna lica, mogu se prijaviti do 25. septembra u svojim mesnim zajednicama, a najuspešnijim učesnicima priznanja će biti uručena 17. oktobra na svečanosti u velikoj sali Gradske uprave.

Ove jeseni biće birani najbolji u kategorijama: najuređenije dvorište u gradu, selu, najuređenije školsko dvorište, dečji vrtić, najuređeniji fabrički krug, prostor oko stambene zgrade, najlepša terasa, najlepša ulica kao i najuređenije seosko domaćinstvo.

Zato svi vi koji volite svoj grad, a i vi koji vole prirodu, izađite i svojim doprinosom pomozite da vaš grad, domaćinstvo, ulica, škola  i sve ostalo dobiju novi izgled, jer „gde god ima zgodno mesto tu drvo posadi, a priroda je blagorodna pa će da nagradi“.

Slične akcije su organizovane i u drugim gradovima Srbije, a sve u želji da im grad bude lepši i čistiji.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login