U Beogradu prvi karneval umetnosti

UMETNOST  
U Beogradu prvi karneval umetnosti

SJAJNE VESTI SA PALILULE!

U cilju promovisanja umetnosti i mladih beogradskih umetnika, stambeno-poslovni kompleks „Central garden“, a povodom početka izgradnje druge faze, u subotu 26. septembra, organizuje prvi „Karneval umetnosti“ na Paliluli.

Raznovrstan program, u kome će posetioci uživati na platou ispred Central Gardena, osmišljen je tako da zadovolji kulturne potrebe svih sugrađana. Ulica Kneza Danila u subotu 26. septembra, postaće modna pista po kojoj će šetati manekeni predstavljajući najnovije kreacije, a trotoari će biti prepuni slika i izgledaće kao jedna velika galerija. Po drveću ove prelepe ulice biće izložene najlepše fotografije sa motivima Beograda.

Karnevalski program počeće u subotu u 18 časova, kada će se naši najmlađi sugrađani predstaviti svojom izložbom radova sa motivima rađeni po njihovoj mašti. Zatim će uslediti izložba „My piece of Belgrade“, na kojoj će umetnici, inspirisani našom prelepom prestonicom, izložiti preko 200 fotografija sa najdivnijim motivima Beograda, snimljeni njihovim objektivima.

Završetak ovog prvog karnevala umetnosti predviđen je za 20 časova, sa organizovanom modnom revijom „Show yourself“, na kojoj će se predstaviti mladi modni dizajneri Alisa Janković, Aleksandar Zabunović, MATES, Tamara Žunić i Sonja Jocić.

„Veliko nam je zadovoljstvo što imamo priliku da ugostimo i sarađujemo sa mladim umetnicima i kreativcima koji svojim radom pokazuju da je Beograd i dalje na kulturnoj mapi sveta, i kompanije AFI Europe i Shikun & Buinui Group koje grade stambeno poslovni kompleks Central Garden i ubuduće će ulagati u ovakve projekte kako bismo vratili Beogradu stari duh“ – izjavila je Mina Kalezić, direktorka marketinga CBRE Srbija, ekskluzivnog zastupnika prodaje kompleksa Central Garden.

Pa ako imate slobodnog vremena a još ste i zaljubljenik u umetnost, poziv je otvoren!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login