Pinkove zvezdice peta epizoda: Hit večeri Ksenija Stanković

MUZIKA  
Pinkove zvezdice peta epizoda: Hit večeri Ksenija Stanković

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE!

Druga sezona „Pinkovih zvezdica“ kao što smo i očekivali protiče u najboljem svetlu. Najmlađi talenti, njih petnaest, predstavili su se u najboljem mogućem svetlu u nadi da će uspeti da izbore glasove stručnog žirija. Međutim, njih petoro nažalost nije uspelo da prođe dalje pa su napustili dalje takmičenje. Žiri, kao i svakog petka u istom sastavu, imao je zaista težak zadatak ali odluka se morala doneti i oni najbolji među najboljima su nastavili takmičenje.

Pred publikom u glamuroznom studiju, publici kraj malih ekrana i žiriju, čuvenoj petorki, zapevali su:

Milena Đukić predstavila se sa pesmom „Bol do ludila“ i dobila 4 glasa i morala je da okuša sreću u baražu. U baražnom delu emisije otpevala je pesmu „Žubor voda žuborila“ i uspela da prođe u dalje takimičenje.

Maša Tucović je otpevala „Takvi kao ti“, sa svojim fantastičnim glasom i talentom je dobila svih 5 glasova.

– Milica Kocić se predstavila pesmom „Nađi me“ sa kojom je dobila 3 glasa. U baražu je otpevala pesmu „Crno i belo“ ali nije uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja.

– Anđela Ristić je otpevala pesmu „Da mogu“ i dobila je 4 glasa ali ni u baražu sa pesmom „Nađi me“ nije uspela da se izbori za dalje takmičenje.

Sara Jorgačijević se predstavila pesmom „Mali Peh“ sa kojom je dobila 4 glasa ali baraž je za nju bio srećan i sa pesmom „Sve još miriše na nju“ uspela je da se izbori za zasluženo mesto u sledeći krug takmičenja.

– Mina Stamenić je opevala pesmu „Oro“ sa kojom je dobila 3 glasa, a ni u baražu sa pesmom „Čuvaj moje srce“ nije uspela da osvoji simpatije žirija i napustila je dalje takmičenje.

Kristina Tasić se predstavila pesmom „Da te volim“ i sa emotivnim nastupomom osvojila je svih 5 glasova žirija.

Tamara Paunović se predstavila pesmom „Something’s Got a Hold Of Me“ i dobila je svih 5 glasova stručnog žirija.

– Nedeljko Vranješ se predstavio sa pesmom „Bolje da sam druge ljubio“ i dobio 4 glasa ali ni u baražu nije izborio plasman za dalje takmičenje sa numerom „Žute dunje“

– Iva Grujin je otpevala pesmu „Mladiću moj“ ocenjena je sa 4 glasa. Baraž za nju nije bio uspešan i sa pesmom „Takvi kao ti“ nije uspela da se izbori za sledeći krug.

Ksenija Stanković se predstavila pesmom „Left Outside Alone“ svojim glasom je osvojila simpatije žirija i pokupila svih 5 glasova. Žiri se u prvim taktovima podigao, njih 4-oro, dok je Hari u sledećim rečenicama pritisnuo zeleno dugme. Imali su samo reči hvale tako da je za njih Ksenija obeležila ovo veče.

Lazar Parežanin se predstavio pesmom „Par godina za nas“ i dobio zasluženih 5 glasova.

Danka Ilić je otpevala pesmu „Ceo svet je moj“ ocenjena je sa 4 glasa, ali je u baražu zadivila žiri sa pesmom „Korake ti znam“ i uspela da se izbori za nastavak takmičenja.

Nikola Kitić se predstavio sa pesmom „Perje“ dobio je 4 glasa. Svoju sreću je okušao u baražu i sa pesmom „The hardest thing“ se izborio za dalje takmičenje.

Natalija Joksimović se predstavila sa pesmom „Čuvaj moje srce“ od žirija je dobila 4 glasa. U baražu je otpevala pesmu „Želim da sam s tobom“ i uspela zasluženo da se izbori za sledeći krug.

Poslušajte izvođenje pesme Ksenije Stanković:

Peta emisija je ostala za nama, kao i svaka do sada pokazala je velike muzičke talente. Petočlani žiri se uspio usaglasiti i izdvojio je po njihovom mišljenju najtalentovanije. Već sledećeg petka u isto vreme na istoj televiziji očekujemo uzbudljivu emisiju kao i do sada.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login