Pinkove zvezdice šesta epizoda: Hit večeri Danilo Simić sa pesmom „Jedina“

MUZIKA  
Pinkove zvezdice šesta epizoda: Hit večeri Danilo Simić sa pesmom „Jedina“

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U šestoj emisiji druge sezone Pinkovih zvezdica, publici u studiju i kraj malih ekrana kao i žiriju predstvailo se petnaest najmlađih muzičkih talenata. Njih deset izborilo je svoje učešće u dalje takmičenje.

Ova epizoda pokazala nam je dosta talentovane dece, koja su se pred stručnim žirijem predstavljala u najboljem svetlu. Petočlani žiri je, kao i svake nedelje, imao težak posao ali je morao doneti odluku.

Na glamuroznu scenu stali su i zapevali

Anđela Ercegović sa pesmom „Crazy“ dobila je 4 glasa. U baražu je otpevala pesmu „Jedna žena“ sa kojom se plasirala u dalje takmičenje.

Sanja Savić se predstavila sa pesmom „Kao so u moru“ i dobila je 5 glasova sa kojima je prošla u sledeći krug takmičenja.

– Andrijana Ničić je otpevala pesmu „Naša ljubav“ i ocenjena je sa 3 glasa i u baražnom delu emisije je otpevala pesmu „Ima jedan svijet“ ali nije uspela da prođe u sledeći krug.

– Tijana Đukić se predstavila sa pesmom „Ljubav“ sa kojom je dobila 3 glasa i morala je da okuša sreću u baražu sa pesmom „Kad prave ljubavi ginu“ ali nažalost nije uspela da prođe dalje.

Dimitirje Đorđević je otpevao pesmu „Strah me da te volim“ i sa svojim talentom i muzikalnošću dobio je 5 glasova sa kojim je prošao u dalje takmičenje.

Anđela Graovac je opevala pesmu „When I was your man“ i dobila je 4 glasa. U baražu je otpevala pesmu „Bela vilo na tebe mi krivo“ sa kojom je uspela na oduševljenje žirija da prođe u dalje takmičenje.

Milutin Leković je otpevao pesmu „Branim“ sa lepom bojom glasa i nježnočću pokupio je svih 5 glasova žirija.

– Elma Sapi se predstavila sa numerom „Jutro“ dobila je  3 glasa a u baražnom delu je otpevala pesmu „Melem“ ali nije uspela da se plasira u dalje takmičenje.

– Jovan Žutić se predstavio sa numerom „Bože, brani je od zla“ sa kojom je dobio 4 glasa u baražu je otpevao „Kad si rekla da me voliš“ ali nije uspio da se izbori za sledeći krug

Anđela Petrušić je opevala pesmu „Crno i Belo“ i sa tom pesmom obezbedila 3 glasa za baraž gdje je otpevala pesmu „Čarolija“ i uspela da obezbedi svoje mesto u dalje takmičenje.

Marija Šimić se predstavila sa numerom „Malo mi za sriću tiba“ i na oduševljenje publike i žirija, na njeno izvođenje pesme, dobila je svih 5 glasova.

Danilo Simić se predstavio sa numerom „Jedina“ sa kojom je pokupio sve simpatije publike slanjem poljubaca i rastopio žiri koji je dao svih 5 glasova i ujedno je obeležio ovu emisiju.

– Mila Daković je otpevala pesmu „Ime moje“ sa kojom je dobila 3 glasa i morala je svoju sreću da okuša u baražu gde je otpevala pesmu „Aleluja“ ali joj nije pošlo za rukom i napustila je dalje takmičenje.

Amna Alajbegović  je otpevala pesmu „Nobody’s perfect“ i dobila je 4 glasa. U baražu je otpevala pesmu „Crni ples“ sa kojom je uspela da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Aleksa Vučković se predstavio sa numerom „Red“ i dobio svih 5 glasova sa kojima se plasirao u dalje takmičenje.

Kao i svaka epizoda i ova je izazvala velike emocije. Šesta epizoda je ujedno i poslednja emisija prvog kruga. Deset talenata je izabrano i oni će se sa zajedno sa ostalim zvezdicama iz predhodnih emisja boriti za titulu najboljeg. Da li će i drugi krug biti uzbudljiv kao i ovaj ostaje da vidimo u narednim emisijama u isto vreme na dobro poznatoj ružičastoj televiziji.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login