Aleksandra Krunić savladala Monu Bartel i ušla u četrvtfinale turnira u Lincu

TENIS  
Aleksandra Krunić savladala Monu Bartel i ušla u četrvtfinale turnira u Lincu

SJAJNE VESTI IZ LINCA

Mlada nada srpskog tenisa Aleksandra Krunić pobedila je Monu Bartel (Nemačka) u osmini finala rezultatom 2:0, po setovanima 7:6(8:6) i 6:3, pa je izborila četvrtfinale turnira u Lincu. WTA turnir u Lincu igra se za nagradni fond od 226.750 dolara.
Meč je trajao 1 sat i 36 minuta, a Aleksandra uspela da pobedi pedeset mesta bolje rangiranu protivnicu i tako se domogla četvrtfinala.

TOK MEČA
Krunićeva je loše počeka meč i već na samom početku gubila sa 3:1. Uspela je brzo da vrati brejkove i da izjednači rezultat na 4:4. Za Aleksandru je bilo bitno da dobro servira do kraja i tako je uspela da sačuva servis, kao i njena protivnica. Prvi set bio je odlučen u taj-brejku gdje je naša sjajna teniserka rezultatom 8:6 uspela da obezbedi dobar kapiral pred drugi set.
Drugi set donosi takođe uzbudljivu igru a bitan momenat se desio u šestom gemu drugog seta, gdje je odigrano 15 poena, Aleksandra je propustila dve brejk lopte, ali je iskoristila treću. Ovo se na kraju ispostavilo kao prelomni trenutak mela. Povela je tada Krunićeva sa 4:2 i čuvala brejk prednosti sve do kraja. Na kraju drugog seta bilo je 6:3.

U borbi za polufinale Krunić se sastaje sa Ruskinjom Anastasjom Pavljučenkovom, koja je pobedila Švajcarkinju Stefani Fogel sa 6:4, 6:0.

BRAVO ALEKSANDRA!
SAMO NAPRED!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login