Od 10. novembra u Sava Centru premijera filma „Igra u tami“

FILM  
Od 10. novembra u Sava Centru premijera filma „Igra u tami“

SJAJNE VESTI ZA POŠTOVAOCE DOBROG FILMA

Ljubitelji filma će imati priliku da 10. novembra u Sava centru, premijerno odgledaju novi domaći film „Igra u tami“, po drami Đorđa Milosavljevića, u režiji Juga Radivojevića.
Film će se iste večeri prikazivati i u Sinepleksu na Ušću, a od 12. novembra ulazi na redovni repertoar bioskopa.

Osnovna tema filma „Igra u tami“ je pokušaj da se otvore oči široj javnosti za probleme kakvi su trgovina ljudima i prisilna prostitucija, koja je dosta rasprostranjena u našem okruženju. Na neki način ovo je i pokušaj da se pomogne tim nevoljnicima.
Film je nastao posle izvođenja istoimene predstave u pozorištu „Boško Buha“ i predstavlja ljubavnu priču, motivisanu pripovetkom „Aska i vuk“ pisca Ive Andrića, smeštenu u današnju stvarnost. Glavni lik u filmu Vuk, koga igra Viktor Savić, duboko je ušao u prljave poslove seks trafikinga, trgovine ženama. Na brutalan i nemilosrdan način uvlači Asku, čiji lik tumači Tamara Dragičević, u svoj prljavi posao. Ona nije ravnodušna prema njemu pa plesom i svojom lepotom uspeva da u njemu probudi ljubav, čovečnost, ali i san o estradi i boljem životu. Po prvi put Vuk vodi Asku na more i tu on doživljava ljubav koja će mu promeniti život u potpunosti i koja će ga iz korena promeniti.

Produkcijska kuća „Inat entertejment“ i njen glavni producent za ovaj film Vuk Kostić, koji je ujedno i glumac, potrudili su se da naprave sjajnu priču. Vukov pomoćnik, u vidu izvršnog producenta na filmu, je Nikolina Vučetić, a Nikola Tomašević se potpisuje kao direktor filma. Inače INAT Entertainment je nova producentska kuća i ovo je njen prvi projekat, dok je za distribuciju zadužen Taramount film. Osnivači ove producentske kuće su glumci Vuk Kostić (direktor), Viktor Savić, Branislav Tomašević i Igor Damnjanović, reditelj Jug Radivojević i advokat Nikola Tomašević (pravni zastupnik).

U ovom filmu glavne uloge tumače Tamara Dragičević, Viktor Savić, Vuk Kostić, Borka Tomović, Vladica Milosavljević, Nenad Nenadović i Igor Damnjanović.
Stručni saradnici na filmu su: direktor fotografije je Miloš Kodemo, montažer Aleksandar Panov, scenograf Aleksandar Denić, kostimograf Jelena Stokuća, kompozitor Ivan Kljajić, koreograf Petar Pjer Rajković. Projekat je potpomogao i podržao Filmski centar Srbije.
Scenario za film su zajednički uradili Maja Todorović, Sara Radojković, Vuk Bošković i Luka Kurjački, a sve je to uklopio i režirao Jug Radivojević.

Pogledajte trejler:

Nadamo se da će ovaj film biti dobro primljen u krugovima ljubitelja sedme umetnosti i da će dobiti povoljne kritike.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login