„Ja mogu sve“ – novi muzički šou na RTS-u. Hit večeri „Pahuljice“ i Beti Đorđević

HUMANOST, MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – novi muzički šou na RTS-u. Hit večeri „Pahuljice“ i Beti Đorđević

SJAJNE VESTI

Zagarantovan provod kraj malih ekrana obećava nam novi muzičko scenski spektakl „Ja mogu sve“. U nedelju 01.11.2015 godine emitovana je prva emisija ovog interesantnog show-a. U ovom show programu na televiziji RTS, nedeljom u 21h će se takmičiti ukupno 50 učesnika. Ono što je najinteresantnije jeste to da godine u ovom programu nisu bitne te da će svoje umeće pokazati svi oni koji su uzrasta od 6 do 14 godina i stariji od 55 godina.

Četvoročlani žiri i publika odlučiće ko će od njih osvojiti glavnu nagradu od 20.000 evra. Žiri, koji je zadužen za prepoznavanje talenta učesnika kao i truda, angažovanja i ocenjivanja istih, čine glumica Danica Maksimović, muzičar Rambo Amadeus, baletski umetnik Konstantin Kostjukov, koji je i predsednik žirija, i voditelj Žika Nikolić.

„Ja mogu sve“ je show koji pored takmičarskog duha ima i humanitarni karakter. Naime, u svakoj emisiji žiri će odabrati najboljeg takmičara. Takmičar će nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru dati u humanitarne svrhe dok će u poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci odlučivati o pobedniku kome će se uručiti nagrada u iznosu od 20.000 evra.

Na scenu će stati svi oni umetnici koji poseduju tj. osećaju ljubav prema muzici i plesu, dakle: pevači, bubnjari, plesači, violinisti, horovi …
U svakoj emisiji devet takmičara, pojedinaca i grupa, pokazaće svoje umeće. U prvoj emsiji svoj talenat pokazali su:

Teodora Stanković, iz Novog Sada, je svoj talenat u pevanju pokazala numerom „Oro“ od Jelene Tomašević. Od žirija je dobila ukupno 40 bodova.

Kristina Musonera i Mirjana Nikolić svoj talenat su pokazale u plesu. One su zaplesale na muzičku temu Elastic Heart Sije, od žirija su dobile 36 bodova.

Plesno-pevačka grupa „Pahuljice“ je ostavila pečat na ovu emsiju sa svojom  pozitivnom energijom. Publika je bila oduševljena kao i žiri koji im je dodelio 44 boda.

Božidar Dudvarski, stariji takmičar, se predstavio sa alternativnim rokom. Predsednik žirija je uputio komentar da njegov nastup nema granice, dobio je 46 bodova.

Sara Šibul i Boris Subotić su se predstavili sa numerom „Zabluda“ od Željka Joksimovića i Tonija Cetinskog i dobili su 36 bodova.

Grupa „Do poslednjeg daha“ sa numerom Zvižduk u osam, su dobili maksimalnih 48 bodova.  „Uspeli ste da me iznenadite, vidite da talenat traje zajedno sa ljudima“ uputio im je komentar Rambo Amadeus.

„Bend i vokali“, savršen spoj instrumentalista (violončelo, bas gitara, gitara, violina i bubanj) i hora za AC/DC grmljavinu u studiju – Thunderstruck, dobili su 44 boda.

Beti Đorđević sa pesmom „Wrecking Ball“ je dobila maksimalnih 48 bodova. Interesantan komentar Ramba Amadeusa je bio: „Nema te ocene koju ja mogu da dam Beti“.

Mira Ivančević i Božidar Bole Mihailović, poznatiji kao duo „Mira i Bole“ su talenat pokazali u plesu i dobili 40 bodova.

Po broju bodova prvo mesto delili su grupa „Do poslednjeg daha“ i Beti Đorđević sa po 48 bodova, ali pobednika su izabrali glasovi publike. A pobednici prve emisije šou-programa „Ja mogu sve“ je grupa „Pahuljice“ i oni će nagradu od 1.000 evra dati u humanitarne svrhe.

Muzičko-scenski šou-program „Ja mogu sve“ se realizuje u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“. Šta nas dalje očekuje i koga gledamo već u sledećim emisijama ostaje da saznamo u nedelju u 21h na televiziji RTS.

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "„Ja mogu sve“ – novi muzički šou na RTS-u. Hit večeri „Pahuljice“ i Beti Đorđević"

  1. Pingback: „Ja mogu sve“ – Pobednici druge epizode su Sara i Boris | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login