Crvena Zvezda igra protiv Fenerbahčea u Kombank Areni

KOŠARKA  
Crvena Zvezda igra protiv Fenerbahčea u Kombank Areni

SJAJNE VESTI ZA ZVEZDINE NAVIJAČE

Utakmica 4. kola Evrolige između Crvene zvezde Telekom i Fenerbahčea igra se večeras sa početkom od 20 sati u Kombank areni.

Trenutno stanje na tabeli posle tri odigrana meča, nije ohrabrujuće za crveno-bele. Imaju skor 2 izgubljene i 1 dobijenu utakmicu pa se nalaze na poslednjem mestu u grupi. Fenerbahče je nešto uspešniji sa 2 pobede i jednim porazom i trenutno je trećeplasirani. Večerašnja pobeda bi zalečila rane posle ubedljivog poraza krajem septembra u Zadru od 65:88, kojeg sa klupe predvodi naš košarkaški stručnjak Željko Obradović.

Ohrabruje i dobra igra kada su u večitom derbiju savladali ekipu Partizana, pa su nade u večerašnji uspeh realne. U poslednjem meču 4. kola prvenstva Turske ekipa Fenerbahčea poražena je uverljivo 80:63 od ekipe Galasaraja pa i to može doprineti da naša ekipa pruži svoj maksimum i pobedi ovu jaku ekipu iz Turske.
Svesni su u Zvezdinom taboru kolika je vrednost igrača turske ekipe koja u svoji redovima ima Diksona, Bogdanovića, Kalinića, Veseli, Hikmana, Datomea, Udoha Mahmutoglua, a pri tome ih predvodi najtrofejniji trener u Evropi, Željko Obradović.

Grupa u kojoj su crveno-beli je veoma jaka jer je tu veliki Real, pa Himki i Fenerbahče koji bi realno trebali proći dalje a „četvrti putnik“ bi mogla biti Crvena Zvezda.

U stručnom štabu crveno-belih smatraju da su napravili dobar potez dovođenjem Vladimira Štimica i Kvinsija Milera. Bilo je kritika na račun njihove igre protiv Himkija, ali već u večitom derbiju, a nadamo se i večeras, oni će podići nivo svoje igre i opravdati svoj dolazak. A tu je i Marko Gudurić koji je u meču sa Partizanom pružio zapaženu igru i postigao 10 poena. Problem predstavlja zdravstvena situacija sa centrom Majkom Cirbesom, koji sinoć nije trenirao, ali se nadaju da će danas biti na parketu Kombank arene.

Cene karata, ovoga puta uvećane su za 50 dinara, i to iz posebnog razloga, kao pomoć u lečenju naše operske dive i članice Narodnog Pozorišta u Beogradu, Suzane Šuvaković-Savić.

Tribina 400 – 750 dinara
Tribina A,B,C i D nivo 200 (uglovi) – 1150 dinara
Parter B – 850 dinara
Parter 4 – 1050 dinara
Bela i Plava loža – 1350 dinara
Loža – 1650 dinara, dok je za mesto pored terena u najvećoj srpskoj dvorani potrebno izdvojiti 10.050 dinara.

Večeras je crveno-belima neophodna pomoć publike da bi pobedili jakog protivnika. Pobeda bi značila priključak ekipama koje prolaze u sledeću fazu takmičenja.

Trener Crvene Zvezde Dejan Radonjić je pozvao publiku u Arenu rečima „Svaki glas nam je potreban za svaki poen“.

NAPRED ZVEZDO! DO POBEDE!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login