Pinkove zvezdice deseta epizoda: HIT večeri Irnes Divjan sa pesmom „Dođi“

MUZIKA  
Pinkove zvezdice deseta epizoda: HIT večeri Irnes Divjan sa pesmom „Dođi“

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Najgledanija emisija muzičkog takmičenja uveliko protiče. Još uvek traje drugi krug i u ovoj emisiji kao i predhodnim pravila su ista. Publici i žiriju u studiju kao i gledaocima kraj malih ekrana svoj talenat je pokazalo dvanaest takmičara. Žiri u neizmenjenom sastavu: Hari, Goca, Leontina, Jelena i Milan su od dvanaest takmičara izabrali deset koji će svoje umeće pevanja pokazati u trećem krugu. U ovoj emisiji svoj trud i napredak u odnosu na predhodni krug pokazali su:

Maša Tucović se predstavila sa numerom „Dodirni mi kolena“, sa prelepom pesmom i pozitivnim komentarima žirija dobila je svih pet glasova.

– Anđela Ercegović je otpevala pesmu „I have nothing“ sa svojom interpretacijom je dobila četiri glasa i morala je da se oproba u baražu. U drugom delu emisije otpevala je „Čuvam te“ ali nije uspela da se izbori za sledeći krug.

Ivona Damjanović sa numerom „Krive riječi“ i sa svojim raskošnim glasom i talentom je pokupila sve simpatije žirija i dobila svih pet glasova

– Anđela Graovac se predstavila sa pesmom „Sudnji dan“ i dobila je četiri glasa, a u baražu je otpevala pesmu „Gde si bio jare moje“ i nije uspela da nastavi takmičenje.

Danilo Simić se predstavio sa numerom „Utorak“. Sa načinom izvođenja numere i svih pet glasova uspeo je da se plasira u sledeći krug takmičenja.

Marija Šimić je otpevala pesmu „Dov’e L’Amore“ sa svojim sigurnim i stabilnim pevanjem dobila je svih pet glasova i zasluženo mesto u sledećem krugu takmičenja.

Natalija Joksimović sa numerom „Mahovina“ i sa svojim interesantnim vokalom pokupila je svih pet glasova žirija.

Lazar Parežanin je otpevao pesmu „With or Without You“ i sa svojim snažnim i lepim glasom kao i oduševljenjem žirija na interpretaciju dobio je svih pet glasova.

Elena Bimbilovska je sa numerom „Empire State of Mind“ dobila četiri glasa ali je baraž za nju bio srećan i sa numerom „Listen“ je uspela da obezbedi svoje mesto u daljem takmičenju.

Nika Purić je sa pesmom „Čuvala me mama“ uspela da podigne publiku na noge i pokupi sve simpatije žirija. Sa svojim scenskim nastupom i izvođenjem numere dobila je svih pet glasova

Irnes Divljan je otpevao pesmu „Dođi“ i izazvao pregršt lepih emocija , dobio je veliki aplauz i ovacije publike i žirija. Irnes je sa svojim načinom pevanja i emocijama obeležio ovu emisiju i dobio svih pet glasova.

Natasija Tintor je sa numerom „One and Only“ i sa svojim besprekornim pevanjem, emocijama i izgledom pokupila simaptije žirija i dobila svih pet glasova.

Deseta po redu emisija „Pinkovih zvezdica“ je zaista bila jedna od boljih. Takmičari su bili više nego dobri i potpuno je razumljivo što je žiri imao velikih problema u odabiru deset kandidata koji treba da nastave takmičenje. Naši najmlađi talenti su uvažili sve kritike i sugestije u predhodnom krugu što se i očekivalo. Ovih deset kandidata će sa ostalim izabranim takmičara svoje umeće pevanja i dalje pokazivati u trećem krugu.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login