Nataša Kovačević najverovatnije igra sutra protiv niškog „Studenta“

KOŠARKA  
Nataša Kovačević najverovatnije igra sutra protiv niškog „Studenta“

SJAJNE VESTI IZ DOMAĆE ŽENSKE KOŠARKE

Dočekala je Nataša Kovačević da, nakon 26 meseci, ponovo istrči na parket i da se ponovo bori zajedno sa svojom ekipom za osvajanje bodova. Ona će u meču protiv niškog Studenta nositi crveno-beli dres i odigrati prvi zvanični meč, posle uspešnog oporavka.

Da u životu nema predaje, i kad svi misle da je gotovo, uspravila se Nataša i pokazala da istinskom voljom može sve postići. Upornim radom i ovakvim razmišljanjima krenula je naša košarkašica u veliku borbu sa svojim zdravstvenim problemom. I što je najvažnije od svega, ona je uspela, uz ogromnu upornost i uz pomoć njenog kluba Crvene Zvezde. Nisu je zaboravili kada joj je bilo najteže, bili su uz nju, bodrili je da ne odustane od svoje namere da se ponovo vrati u borbu „pod obručima“ i da se dobrim igrama oduži svom klubu.
Imali su razumevanja za ovu mladu devojku i u Košarkaškom savezu Srbije, pa je i zvanično dobila dozvolu da može nastupati u prvenstvenim košarkaškim utakmicama.

„Pošto je danas licencirana, devojka hrabrog srca, mogla bi već u sredu 11. novembra, od 19 sati da odigra prvu zvaničnu utakmicu u Ženskoj košarkaškoj ligi Srbije za ekipu Crvene zvezde protiv niškog Studenta“ – navodi se na sajtu Košarkaškog saveza Srbije.

Nataša je odavno počela sa treninzima, čak je igrala i revijalne utakmice. Istina kratko vreme je bila na parketu, ali i to je tada bio uspeh. Sada je spremna da se ravnopravno bori sa protivnicama zajedno sa svojim klubom i da svojom igrom donosi pobede.

Igra se vanredno kolo Košarkaškog prvenstva Srbije, a učinak crveno-belih dama u do sada odigranih 5 kola je 9 bodova i drugi su na tabeli. Njihove protivnice su nešto slabije plasirane, trenutno su na 7. mestu sa 7 bodova, a iz 5 mečeva ostvarile su 2 pobede i 3 puta su pognute glave napustile teren. Prilika je da crveno-bele na neki način debituju sa novom-starom igračicom i upišu nove bodove na svoj konto.

Sutra u 19 sati hala Basket siti vas čeka da pružite podršku ovoj mladoj devojci da se vrati na staze slave. Vaša pomoć je večeras mnogo potrebna Nataši a sigurni smo da će ona znati da uzvrati.

Ovo više nije meč samo za navijače Zvezde nego za navijače cele Srbije.

SREĆNO NATAŠA!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login