Nataša Kovačević ponovo na parketu!

KOŠARKA  
Nataša Kovačević ponovo na parketu!

SJAJNE VESTI IZ DVORANE BASKET SITI

Mnogi širom naše zemlje znaju ko je večeras najsrećniji sportista na planeti, a za one koji nisu u toku zbivanja reći ćemo da je to Nataša Kovačević, košarkašica Crvene Zvezde.

Uspela je ova mlada devojka u svojoj životnoj borbi dokazati da je moguće i ono što je nemoguće. Ljubav prema sportu, klubu, velika podrška svih njenih prijatelja i ona najveća od porodice, ponovo su je vratili na parket.
Mnogi su večeras došli u dvoranu „Basket Siti“ u Beogradu, da pruže podršku dvadesetjednogodišnjoj Beograđanki, koja je svojom borbom, predanošću i osmijehom u najtežim trenucima ostvarila svoj san.

Igrao je njen klub Crvena zvezda protiv niškog Studenta vanredni meč Prve ženske lige Srbije, a na teren je istrčala i Nataša, koja se ponovo bori za prvenstvene bodove. U šestoj minuti meča na teren je istrčala najsrećnija devojka sa „brojem 7“ i svi prisutni u dvorani su ustali i uz veliki aplauz pružili joj podršku. Koliko sreće i radosti na njenom licu kada je u 16 minutu meča pogodila slobodno bacanje, i to prvo prvenstveno nakon 26 meseci. Odigrala je Nataša večeras solidnu minutažu i postigla pet poena. Za početak i više nego dovoljno.

Ona postaje idol mnogima kroz svoj pogled na život u kome nije bilo mesta za predaju i pesimizam. Ona je osnovala i fondaciju uz pomoć svog kluba ŽKK Crvena zvezda, gde vredno radi.

NATAŠA SVI SMO UZ TEBE, SAMO HRABRO NAPRED! BRAVO!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login