Sedmi ciklus konkursa „Pokreni se za posao“ u toku

INVESTICIJE, POSAO  
Sedmi ciklus konkursa „Pokreni se za posao“ u toku

SJAJNE VESTI ZA BUDUĆE PREDUZETNIKE

Sedmi po redu konkurs za program „Pokreni se za posao“ je otvоrеn i trajaće dо 29. februara 2016. gоdine. Na ovom konkursu izabraće se 100 perspektivnih preduzetničkih ideja koje će imati priliku da budu realizovane.

Nеvlаdinа оrgаnizаciја ЕNЕCА u saradnji sa kompanijom Filip Moris, su pokretači ovog programa „Pokreni se za posao“ koji traje već 6 godina.

Ako si domišljat i imaš ideju za biznis, a nemaš početni kapital dovoljno je da se javiš na konkurs „Pokreni se za posao“. Oni su tu da ti pomognu i daju „vetar u leđa“ pa da „stisneš petlju“ i počneš stvarati novi kapital za sebe i svoju porodicu. Za početak dovoljno je doći sa dobrom i održivom poslovnom idejom da započneš ili unaprediš svoj sopstveni mali biznis. Ako tvoja ideja bude realna i ostvariva osim dodeljenih bespovratna sredstva u iznosu do 200.000 dinara, imaćeš obezbeđenu poslovnu i stručnu obuku kao i stalnu savetodavnu pomoć od strane ekonomskih stručnjaka.

Za ovaj način zapošljavanja vlada veliko interesovanje tako da se više hiljada kandidata svake godine jave na konkurs. To je samo jedan od dokaza da u Srbiji ima dosta preduzetničkog duha, ali isto tako teško ulaze sami u rizik te im je potrebna i podrška i podstrek.

„Činjenica da smo u proteklih šest godina, kroz program POKRENI SE ZA POSAO pomogli pokretanje 490 malih i porodičnih preduzeća, i tako omogućili zaposlenje za više od 1500 ljudi, a da sva ova preduzeća još uvek uspešno posluju, najbolji su podstrek svima onima koji razmišljaju da li da se prijave na konkurs „POKRENI SE ZA POSAO“. Pozvala bih sve zainteresovane da se bliže upoznaju sa iskustvima naših preduzetnika iz prethodnih ciklusa programa na sajtu programa www.pokrenisezaposao.rs kao i na društvenim mrežama koristeći #StisniPetlju i #PokreniPosao. Sigurna sam da će pronaći korisne savete i dobiti odgovore na mnogobrojna pitanja koja su zajednička svim preduzetnicima koji tek počinju da razvijaju svoje poslovne ideje“ – izjavila je Jelena Preradović Stevanović iz kompanije Filip Moris

Za proteklih 6 godina program je ostvario značajne i dobre rezultate i obezbeđena je podrška velikog broja partnera. Tako će i ove godine Nacionalna služba za zapošljavanje, kao jedan od ključnih partnera, preko svoje mreže filijala i kancelarija, informisati nezaposlena lica i pomoći im oko prijavljivanja za program POKRENI SE ZA POSAO.

Konkurs je otvoren a detaljnije infоrmаciјe, načinu prijavljivanja kao i sam formular prijave možete pronaći nа sајtu www.pokrenisezaposao.rs a interesantne informacije o konkursu i postojećim preduzetnicima pratiti na FB stranici: https://www.facebook.com/pokrenisezaposao.rs

Konkurs je otvoren, pomoć je tu još samo da „stisneš petlju“ i tvojim problemima je kraj.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login