Pinkove zvezdice jedanaesta epizoda: HIT večeri Katarina Zdravković sa pesmom „Ljubim te pesmama“

MUZIKA  
Pinkove zvezdice jedanaesta epizoda: HIT večeri Katarina Zdravković sa pesmom „Ljubim te pesmama“

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Emisija za emisijom „Pinkovih zvezdica“ opravdava epitet najgledanijeg muzičkog takmičenja u Srbiji. Poslednja emisija drugog kruga je, kao i što je bilo za očekivati, pokazala do sada najupečatljivije interpretacije.
Posebnost emisije ogledao se u izmenjenom sastavu žirija, koji je pored Leontine, Goce, Jelene i Milana imao novog člana tj. gostujućeg člana žirija i to Bojana iz Lexington benda. Bojan je u ovoj emisiji zamenio Harija koji je morao odsustvovati. Žiri je u drugom krugu imao dosta teži posao u odnosu na prvi krug. A da je i u finalnoj emisiji drugog kruga žiri imao mnogo težak zadatak pokazuje da je u prvom delu emisije osam takmičara dobilo svih pet glasova pa je teže bilo odabrati još dva takmičara iz baražnog dela. Takmičari su bili više nego spremni i u najboljem svetlu su pokazali svoj talenat i trud.

A sjajne pinkove mlade nade su:

Anđela Zečević je sa numerom „Kad prave ljubavi ginu“ ocenjena sa 4 glasa ali je u baražnom delu sa numerom „Rijeka bez imena“ uspela da se izbori za svoje mesto i plasirala se u sledeći krug takmičenja.

– Danka Ilić je otpevala pesmu „Med i žaoka“ i dobila je 4 glasa ali braž za nju nije bio srećan i sa pesmom „Crven cvete“ nije uspela da se izbori za sledeći krug.

Sanja Savić je sa numerom „Haljina“ dobila male zamerke žirija pa je dobila 4 glasa. U drugom delu emisije Sanja je otpevala pesmu „Bože brani je od zla“ i uspela da prođe dalje.

– Sanja Kostić je otpevala pesmu „Kao da me nema“ i dobila je 3 glasa od žirija pa je morala da se oproba u baražu, ali na žalost, nije uspela ni sa pesmom „Vučica“ da nastavi takmičenje.

Amna Alajbegović je sa numerom „If I Ain’t Got You“ izazvala pregršt lepih emocija i pozitivnih komentara žirija. Sa svojim lepim glasom i interpretacijom je dobila svih 5 glasova.

Teodora Marković je otpevala pesmu „Crni Ples“ i sa svojim načinom izvođenja ove numere dobila je svih 5 glasova.

Nikola Kitić je otpevao pesmu „Kao moja mati“ i sa svojom posebnom bojom glasa, sa svim pozitivnim komentarima žirija pokupio je svih 5 glasova.

Katarina Zdravković je sa numerom „Ljubim te pesmama“ potpuno zadivila i žiri i publiku. Sa svojim umiljatim izgledom i prelepom bojom glasa ona je obeležila ovu emisiju. Na svo oduševljenje publike i žirija Katarina je dobila, očekivano, svih 5 glasova.

Ksenija Stanković je otpevala pesmu „Lithium“ koja se retko peva u takmičenjima i žiri je nju ocenio sa svih 5 glasova.

Tamara Paunović je otpevala numeru „Najljepše želje“ i sa svojim sjajnim ukrasima i lepom bojom glasa pokupila je svih 5 glasova žirija.

Eva Manić je sa numerom „Mercy on me“ izazvala pozitivni šok među članovima žirija. Izazvala je veliko oduševljenje sa svojom interpretacijom i dobila je svih 5 glasova.

Aleksa Vučković je sa rokenrol numerom „Are you gonna go my way“ i gitaristom svog dečačkog benda izazvao pozitivne komentare i sa svojiom energijom i lepim glasom osvojio svih 5 glasova.

Jedanaesta emisija je ostala za nama. Ona je ujedno i jedna od najboljih emisija do sada. Sledećeg petka očekuje nas baražna emisija, gde će kandidati dobiti još jednu šansu da se vrate u dalje takmičenje. Ko će uspeti sa svojim trudom i pevanjem da se vrati ostaje da vidimo u isto vreme na dobro poznatoj televiziji Pink.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login