„Ja mogu sve“ – Pobednica treće epizode je Teodora Stanković

MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Pobednica treće epizode je Teodora Stanković

SJAJNE VESTI

Još jedna nedelja veče i mesto kraj malog ekrana je rezervisano. Počinje omiljeni muzičko-scenski šou-program „Ja mogu sve“. Ovaj šou nastao je u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“.

Za one koji nisu u toku:
– ovo je muzičko-scenski šou
– u svakoj emisiji najboljeg takmičara bira žiri
– ako posle glasanja žirija bude takmičara sa istim brojem osvojenih poena tada publika u studiju glasa i odlučuje pobednika te večeri
– pobednik će nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru dati u humanitarne svrhe.
– na kraju takmičenja u poslednjoj emisiji, gledaoci su ti koji će odlučiti o sveukupnom pobedniku kome će pripasti nagrada od 20.000 evra.

Kao i prethodnih emisija kroz program će nas voditi šarmantna Dragana Kosjerina.
Talenat, trud, angažovanje učesnika ovog šou-programa ocenjivaće žiri:
– presednik žirija baletski umetnik Konstantin Kostjukov
– glumica Danica Maksimović
– muzičar Rambo Amadeus
– voditelj sa RTS-a Žika Nikolić.

Pre početka takmičarskog dela mala retrospektiva prošlonedeljne emisije. Prošlog puta posle vrlo neizvesnog glasanja, pobedili su Sara i Boris koji su izveli pesmu „Only Love Can Hurt Like This“. Nagradu od 1.000 evra dodelili su Ustanovi za decu sa posebnim potrebama u Sremčici.

Krećemo u neizvesnu borbu i nadamo se da žiri neće imati lak posao u odlučivanju čiji će nastup najbolji.

– Prvi na scenu izlaze članovi umetničke grupe „Do poslednjeg daha“ koji su izveli Špansku inkviziciju. Žiri je imao dosta primedbi na njihov nastup.  Danica je smatrala da su morali više da se potrude i da budu vatrenije,  Rambov komentar je   da su bile savršeno nesavršene. To je uticalo i na ocene, skupili su 42 poena.

– Veliki aplauz za Teodoru Stanković četrnaestogodišnjakinju koja, svojom pojavom na sceni u živahnoj raskošnoj haljini, osvaja simpatije i gledalaca i žirija. Pevala je pesmu Alive sa puno emocija skoro savršeno tako da žiri nije imao mnogo razmišljanja 4 puta po 12 i eto maksimalnih 48 poena. Rambo je u šali primetio „karakondžule“ ispod njene haljine i čestitao joj na hrabrosti.

– Pesma „Ti živiš u oblacima mala“ velikog Čole ovaj put je izvedena u džez verziji Beti Đorđević. Šta drugo reći osim veličanstveno i bravo Beti. Žika je oduševljeno priznao da ga je njeno izvođenje ostavilo na pola daha! A ocena, koja bi druga mogla biti osim još jednog maksimuma 48 poena.

– Još jedna kompozicija svojevremeni hit „Kad hodaš“ od Momčila Bajagića Bajage, ovaj put u izvođenju grupe „Bend i Vokali“. Bili su izvanredni pa ih je Žika odabrao za svoj tim i sada je njihov mentor. Žiri nije škrtario na ocenama i ovaj put maksimalnih 48 poena. Jedno je sigurno večerašnjeg pobednika odlučivaće publika u studiju.

– Na sceni je Božidar Dudvarski koji izvodi jedan od najvećih hitova Olivera Dragojevića „Cesarica“. Žiri je bez reči jer sam glas ovog pevača podseća na Olivera i svi su se složili da mu ova pesma „leži“. Danica ga je izabrala u svoj tim. Gledamo još jedno ocenjivanje sa maksimalnim brojem bodova 48.

„Pahuljice“ su nastupile a studio se pretvorio u „cvetnu livadu“ na kojoj pahuljice pevaju A Little More Homework. Veliki aplauz za devojčice. Danici su bile čarobne! Rambo priznao da ga je sedam dana grizla savest što im je prošli put dao manju ocenu „da ne bi popustile u školi“ – iskupio se čokoladom za sve. Našla se jedna i za voditeljku Draganu. Kostja je siguran da ako ovako pevaju da sigurno imaju sve petice. Žiri nema kud i peti put dodeljuju 48 poena.

– Usledio je nastup Kristine i Mirjane. Kratko vreme koje su imale da spreme koreografiju za ples u tami „A Little More Homework“ i njihovo izvođenje nije bilo po ukusu žirija. Posle sabiranja ocena ukupno 44 poena.

– Prošlonedeljni pobednici su na sceni Sara i Boris izvode pesmu „Ti si mene“ što publika oduševljeno prihvata. Ipak na kraju ocene žirija su presudile pa im je pripalo 44 poena.

– Usledio je ples koji izvode Bole i Mira uz pesmu „Ako te nije pronašla ljubav“ koju peva Sergej Ćetković. Za sada najteži i najsloženiji zadatak za ovaj par. A predsednik žirija Kostja je mišljenja da su to vrlo profesionalno odradili. Ipak ovaj puta dobijaju nešto manje poena – ukupno 46.

Posle nastupa svih takmičara rezime je: 5 puta po 48 poena. Na redu je glasanje publike u studiju koja odlučuje koje pobednik večerašnje emisije.

Kada su svi glasovi sabrani, pobednica treće emisije je Teodora Stanković sa ukupno 70 poena. Osvojenu nagradu u iznosu od 1.000 evra pokloniće Udruženju dece obolele od raka u Novom Sadu.

Čestitke svima a ponajviše Teodori!

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login