Još jedan dabl-dabl Nikole Jokića protiv Golden Stejta

KOŠARKA  
Još jedan dabl-dabl Nikole Jokića protiv Golden Stejta

SJAJNE VESTI DONOSI NIKOLA JOKIĆ

Takmičenje u najjačoj košarkaškoj NBA ligi polako odmiče. Igrano je 15. kolo u kojem su igrači Golden Stejt pokazali da im trenutno nema dostojnog protivnika.
Napravili su fantastičan skor. U 15 odigranih utakmica isto toliko pobeda, a već u sledećem kolu, u utakmici sa Los Anđeles Lejkersima, mogu postaviti novi rekord u NBA ligi sa 16 uzastopnih pobeda.

U njihovu snagu su se uverili i igrači Denvera. Poraženi su od ove „mašine“ sa 105:118, i treći puta uzastopno napuštaju teren pognute glave. Nije pomogla ni odlična igra srpskog reprezentativca Nikole Jokića. Iako je protiv sebe imao izuzetno jake i kvalitetne igrače nije se predavao.
Verovao je u njega i stručni štab Denvera pa je ponovo bio u startnoj postavi i proveo je na terenu 27 minuta. U tom vremenu postigao je 11 pogodaka i 11 uspešnih skokova pod obručima. Tim brojkama treba dodati dve asistencije i isto toliko ukradenih lopti. Kada se sve sumira to je bilo dovoljnon za dabl-dabl učinak, a on ima višu ocenu kada se zna koje bio protivnik.

„Oni su najbolja ekipa na svetu, teško je protiv njih. U pojedinim delovima utakmice možeš da se odbraniš, ali njima je potrebno samo tri do četiri minuta da odu na +15“ – objasnio je naš reprezentativac Nikola Jokić.

Kod aktuelnog prvaka NBA lige Golden Stejt najefikasniji je bio Klay Thompson sa 21 pogotkom i Steph Curry koji se 19 puta upisao u listu strelaca. Dok je u ekipi Denvera najefikasniji bio Arthur sa 21 poenom.

Pogledajte učinake Nikole Jokića:

BRAVO NIKOLA!
SAMO NAPRED!

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Još jedan dabl-dabl Nikole Jokića protiv Golden Stejta"

  1. Pingback: Odlična partija Nikole Jokića u pobedi njegovog tima nad Šarlotom | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login