Pinkove zvezdice: Trinaesta epizoda obilovala sjajnim interpretacijama (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice: Trinaesta epizoda obilovala sjajnim interpretacijama (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Otpočeo je treći krug druge sezone „Pinkovih zvezdica“. Kao što se i očekivalo, u ovoj trinaestoj emisiji, takmičari su dali sve od sebe i svoje interpretacije izvodili su sa dosta pažnje i truda, uvažavajući sve sugestije žirija u predhodnim izvođenjima. Publika je već odabrala i svoje favorite koje je maksimalno podržavala tokom nastupa. Dvanaest najmlađih talenata borilo se za svoje mesto u četvrtom krugu takmičenja.
Žiriju kao i do sada nije bilo lako, ali su morali doneti odluku koja će dva kandidta napustiti takmičenje. Sastav 5 veličanstvenih je bio: Jelena Tomašević, Milan Stanković, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i umesto Harija je bio gost izneneađenja i to Aco iz „Tropiko benda“.
 
Na scenu su stali i zapevali :
 
 – Katarina Dumančić je otpevala pesmu „La vie en rose“ uz pozitivne komenatre za svoj prelepi glas dobila je svih pet glasova. Goca je prokomentarisala da je njeno izvođenje ove numere bilo spektakularno.


 
 – Ilma Gutić je sa numerom „Gluve usne“ dobila 4 glasa, dok je u baražu sa numerom „Krive riječi“ uspela da obezbedi svoje mesto u sledećem krugu takmičenja.


 
 – Anđela Petrušić je otpevala pesmu „Srećo reci“ i od žirija je dobila 4 glasa ali ni u baražu sa numerom „U nedelju“ nije uspela da se plasira u sledeći krug takmičenja.


 
– Maša Tucović je sa numerom „Haljina“ dobila 4 glasa ali ni u baržnom delu emisije nije uspela da se izbori za sledeći krug sa numerom „Bivši dragi“


 
 – Ivana Dimkovski je sa numerom „Zauvek“ zablistala na sceni i otpevala pesmu precizno i tačno a od žirija je dobila svih pet glasova.


 
Tomislav Milovanović je otpevao pesmu „Still loving you“ i sa svojom emocijom, načinom izvođenja ove numere kao i pozitivnim komentarima dobio je svih pet glasova žirija.


 
 – Sara Jorgačijević je sa numerom „Soldier of Fortune“ pokupila sve lepe reči žirija. Svoju interpretaciju je izvela tako da je žiri imao samo lepe komentare pogotovu na njen fenomenalan glas i ona je dobila svih pet glasova.


 
Elena Bimbilovska je sa numerom „Bang bang“ podigla na noge žiri i dobila je pregršt lepih komentara kao i stojeće ovacije i žirija i publike. Dobila je svih pet glasova.

 – Nejra Mekić je otpevala pesmu „Suze za kraj“ sa kojom je izazvala mnogo emocija kod publike i žirija. Posebno je bio interesantan Leontinin komentar da Nejru vidi  kao neku našu buduću predstavnicu na Evroviziji. Od žirija je dobila svih pet glasova.

Lazar Parežanin je sa numerom „Odiseja“ i sa svojim prelepim glasom dobio svih pet glasova žirija.

Mina Radulović je otpevala pesmu „Call me when you’re Sober“ sa svojim pevanjem i načinom izvođenja numere dobila je svih pet glasova žirija.


 
Marko Bošnjak je sa numerom „Kao moja mati“ uspeo da probudi najdublje emocije kod svih članova žirija i publike i kao što je bilo za očekivati dobio je svih pet glasova. Posebno je bio interesantan Gocin komentar kada se zahvalila Marku što se prijavio za takmičenje. Ostali členovi žirija uputili su mu najlepše reči između kojih je bio i komentar da je on vanserijski talenat.

Još jedna emisija je ostala za nama. Sumirajući rezultate, ova emisija je bila jedna od onih boljih do sada. Publika u studiju i ona kraj malih ekrana kao i žiri su uživali tokom emisije. A šta nas očekuje već sledećeg petka u 21 h ostaje da vidimo. Svakako svim kandidatima želimo sreću tokom takmičenja.

BRAVO SVIMA!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login