Pinkove zvezdice, 14. epizoda: HIT DO HITA i baraž petica! (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 14. epizoda:  HIT DO HITA i baraž petica! (VIDEO)SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U četrnaestoj epizodi „Pinkovih zvezdica“, kao što se i očekivalo, takmičari su blistali i svoje interpretacije su popravili u odnosu na prethodne emisije. Takmičari uvažavaju sugestije žirija iz emisije u emisiju. Kao i svaki put do sada žiri je imao težak posao kada se radi o eliminaciji takmičara. Teško je doneti odluku kojom će dva kandidta napustiti takmičenje. Takmičari su toliko dobri da je morao da se odigra baraž petica. Počećemo redom:

Marija Šimić je sa pesmom „Can’t help falling in love“ dobila pregršt sjajnih komenatra, a jedan od njih je bio i Jelenin kada joj je rekla da misli da je ona ozbiljan favorit. Marija je dobila svih pet glasova. Kroz baražni deo emisije je prošla u sledeći krug sa pesmom „Rijeka bez imena“.

Maša Vujadinović je sa pesmom „Nije nam se dalo“ pokupila sve lepe komenatre na svoju interpretaciju i svoj anđeoski glas. Gocin komentar na izvođenje ove numere je bio da je Maša ulepšala pesmu svojom interpretacijom. Osvojila je pet glasova, kroz baraž je prošla u četvrti krug sa pesmom „Listen“.

Martija Stanojković je nastupala sa pesmom „How deep is your love“ i dobila je svih pet glasova žirija koji je prokomentarisao da je Martija spremna za svetsku karijeru jer je podigla publiku na noge. U baražnom delu emisije je otpevala „Nisam anđeo“ i prošla u sledeći krug takmičenja.

– Ivona Damjanović je otpevala pesmu „Zar me je tako teško voleti“, dobila je četiri glasa sa kojima nije uspela da prođe u dalje takmičenje.

Veljko Čačić je sa numerom „Nikome ni reč“ osvojio pet glasova sa pozitivnim komenarima žirija na njegov trud i napredak u odnosu na predhodne emisije. U baražnom delu emisije pevao je „Pratim te“ i nastavio dalje takmičenje.

Teodora Tara Stojanović je sa pesmom „Valerie“ oduševila i publiku i žiri dok su je Goca i Sale upitali da li može još neku pesmu da odpeva. Teodora je  dobila svih pet glasova. U baražnom delu emisije je otpevala „Nije nam se dalo“ i prošla u dalje takmičenje.

Voislav Mutić je sa numerom „Nije ljubav stvar“ izazvao velike emocije u studiju. Sa svojim nežnim pevanjem skupio je sve pozitivne komentare, dok je Goca pustila suzu tokom njegovog emotivnog izvođenja numere. Voislav je dobio svih pet glasova. U baražnom delu je obezbedio svoje mesto u daljem takmičenju sa numerom „Kao moja mati“.

Darija Vračević je otpevala „U ritmu me okreni“ sa svojim pozitivnim ponašanjem na sceni načinom izvođenja i glasom dobila je svih pet glasova žirija. Dariju je u bekstejdžu podržala Marina Perazić. Kroz baražni deo emisije je prošla u dalje takmičenje sa numerom „Daire“.

– Edina Gurda je sa numerom „Ilijaš“ i sa vojim glasom i interpretacijom dobila svih pet glasova dok u baražu sa numerom „I will always love you“ nije uspela da se izbori za sledeći krug i napustila je takmičenje.

Uroš Stanković je sa numerom „S kim čekaš dan“ dobio svih pet glasova. Publika je pevala u glasu sa njim, a od žirija je dobio pozitivne komentare. U baražnom delu pevao je „Jedina“ i prošao u sledeći krug takmičenja.

Antonia Gigovska je sa pesmom „Hurt“ osvojila publiku i žiri. Poseban komentar dobila je od Leontine koja je konstatovala da Antonia ima primer najzdravije tehnike pevanja. Osvojila je pet glasova. U baražu je otpevala pesmu „Med i žaoka“ i prošla u sledeći krug takmičenja.

Irnes Divjan je sa numerom „Angie“ od žirija dobio kompliment za komplimentom od kojih je posebno interesantan Jelenin komentar da je Irnes vrhunski umetnik i da samo treba da ide tom utabanom stazom, da raste. Od žirija je dobio svih pet glasova. U baražnom delu je otpevao pesmu „Moja je pjesma lagana“ i pršao u dalje takmičenje.

Još jedna savršena emisija muzičkog talent showa je ostala za nama. Deset takmičara je prošlo u sledeći krug. Zaista će biti teško odabrati jednog od njih koji će poneti titulu „Pinkove zvezdice“. Šta nas dalje očekuje ostaje samo da nagađamo.

SJAJNO!Odgovor

Vaša email adresa nije potvrđena.