Pinkove zvezdice, 14. epizoda: HIT DO HITA i baraž petica! (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 14. epizoda:  HIT DO HITA i baraž petica! (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U četrnaestoj epizodi „Pinkovih zvezdica“, kao što se i očekivalo, takmičari su blistali i svoje interpretacije su popravili u odnosu na prethodne emisije. Takmičari uvažavaju sugestije žirija iz emisije u emisiju. Kao i svaki put do sada žiri je imao težak posao kada se radi o eliminaciji takmičara. Teško je doneti odluku kojom će dva kandidta napustiti takmičenje. Takmičari su toliko dobri da je morao da se odigra baraž petica. Počećemo redom:

Marija Šimić je sa pesmom „Can’t help falling in love“ dobila pregršt sjajnih komenatra, a jedan od njih je bio i Jelenin kada joj je rekla da misli da je ona ozbiljan favorit. Marija je dobila svih pet glasova. Kroz baražni deo emisije je prošla u sledeći krug sa pesmom „Rijeka bez imena“.

Maša Vujadinović je sa pesmom „Nije nam se dalo“ pokupila sve lepe komenatre na svoju interpretaciju i svoj anđeoski glas. Gocin komentar na izvođenje ove numere je bio da je Maša ulepšala pesmu svojom interpretacijom. Osvojila je pet glasova, kroz baraž je prošla u četvrti krug sa pesmom „Listen“.

Martija Stanojković je nastupala sa pesmom „How deep is your love“ i dobila je svih pet glasova žirija koji je prokomentarisao da je Martija spremna za svetsku karijeru jer je podigla publiku na noge. U baražnom delu emisije je otpevala „Nisam anđeo“ i prošla u sledeći krug takmičenja.

– Ivona Damjanović je otpevala pesmu „Zar me je tako teško voleti“, dobila je četiri glasa sa kojima nije uspela da prođe u dalje takmičenje.

Veljko Čačić je sa numerom „Nikome ni reč“ osvojio pet glasova sa pozitivnim komenarima žirija na njegov trud i napredak u odnosu na predhodne emisije. U baražnom delu emisije pevao je „Pratim te“ i nastavio dalje takmičenje.

Teodora Tara Stojanović je sa pesmom „Valerie“ oduševila i publiku i žiri dok su je Goca i Sale upitali da li može još neku pesmu da odpeva. Teodora je  dobila svih pet glasova. U baražnom delu emisije je otpevala „Nije nam se dalo“ i prošla u dalje takmičenje.

Voislav Mutić je sa numerom „Nije ljubav stvar“ izazvao velike emocije u studiju. Sa svojim nežnim pevanjem skupio je sve pozitivne komentare, dok je Goca pustila suzu tokom njegovog emotivnog izvođenja numere. Voislav je dobio svih pet glasova. U baražnom delu je obezbedio svoje mesto u daljem takmičenju sa numerom „Kao moja mati“.

Darija Vračević je otpevala „U ritmu me okreni“ sa svojim pozitivnim ponašanjem na sceni načinom izvođenja i glasom dobila je svih pet glasova žirija. Dariju je u bekstejdžu podržala Marina Perazić. Kroz baražni deo emisije je prošla u dalje takmičenje sa numerom „Daire“.

– Edina Gurda je sa numerom „Ilijaš“ i sa vojim glasom i interpretacijom dobila svih pet glasova dok u baražu sa numerom „I will always love you“ nije uspela da se izbori za sledeći krug i napustila je takmičenje.

Uroš Stanković je sa numerom „S kim čekaš dan“ dobio svih pet glasova. Publika je pevala u glasu sa njim, a od žirija je dobio pozitivne komentare. U baražnom delu pevao je „Jedina“ i prošao u sledeći krug takmičenja.

Antonia Gigovska je sa pesmom „Hurt“ osvojila publiku i žiri. Poseban komentar dobila je od Leontine koja je konstatovala da Antonia ima primer najzdravije tehnike pevanja. Osvojila je pet glasova. U baražu je otpevala pesmu „Med i žaoka“ i prošla u sledeći krug takmičenja.

Irnes Divjan je sa numerom „Angie“ od žirija dobio kompliment za komplimentom od kojih je posebno interesantan Jelenin komentar da je Irnes vrhunski umetnik i da samo treba da ide tom utabanom stazom, da raste. Od žirija je dobio svih pet glasova. U baražnom delu je otpevao pesmu „Moja je pjesma lagana“ i pršao u dalje takmičenje.

Još jedna savršena emisija muzičkog talent showa je ostala za nama. Deset takmičara je prošlo u sledeći krug. Zaista će biti teško odabrati jednog od njih koji će poneti titulu „Pinkove zvezdice“. Šta nas dalje očekuje ostaje samo da nagađamo.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login