„Ja mogu sve“ – Pobednik 6. epizode je Boris Subotić sa hitom „Kad zamirišu jorgovani“ (VIDEO)

MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Pobednik 6. epizode je Boris Subotić sa hitom „Kad zamirišu jorgovani“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE UČESNICI MUZIČKOG SPEKTAKLA „JA MOGU SVE“

Završena je i šesta emisija muzičko scenskog spektakla „Ja mogu sve“. Kao i dosada, žiri je bio u istom sastavu i to: presednik žirija baletski umetnik Konstantin Kostjukov, glumica Danica Maksimović, muzičar Rambo Amadeus, i popularni voditelj sa RTS-a Žika Nikolić. Talenat, trud i angažovanje učesnika u ovom šou-programu su više očaravajući. Takmičenje postaje sve napetije i neizvesnije jer su takmičari iz emisije u emisiju sve bolji i bolji, a pri tom je žiri sve strožiji i zahtevniji.

U predhodnoj emisiji pobednik je bio Boško Dudvarski koje izveo hit „Hit the Road Jack“ uz pomoć Beti Đorđević. Nagradu od 1.000 evra Boško je poklonio Vrtiću „Vila“.

Nastupi su izvođeni sledećim redom

„Bend i vokali“ sa numerom „Erdelezi“ su od žirija dobili 34 poena. Luka i Ivana su dobili instrumente od produkcije.

Boško Dudvarski je izveo numeru „Ne kuni me, ne ruži me, majko“ Rambo je imao komentar na izvođenje da je bilo preterane gestikulacije, suvišne patetike, dok se ostalim članovima žirija dopao nastup. Dobio je 41 poen.

Teodora sa pesmom „Za mene si ti“ i tigrom je pokupila 36 poena.

– Beti Đorđević je sa numerom „Zajdi, zajdi“ i akrobatkinjom na sceni dobila samo reči hvale. Ona samo može da bude odlična ili vrlo dobra, istakao je predsednik žirija. Ovaj šou se zove Beti može sve, poručio je Žika. Beti je od žirija dobila svih 48 poena.

Kristina i Mira su sa pesmom „Niška banja, topla voda“ uspele da podignu atmosferu u studiju, dok su od žirija dobile 34 poena.

„Pahuljice“ su sa izvođenjem numere „Ajde, Jano“ izazvale oduševljenje kako publike tako i žirija. Posebno je bio interesantan Rambov komentar „Mislio sam da sam umro i otišao u raj“. „Pahuljice“ su dobile 40 poena.

–  Numera „Ruse kose curo imaš“ u izvođenju grupe „Do poslednjeg daha“ je pokupikla pozitivne komentare. Od žirija su dobili ukupno 40 poena.

„Prebogata je naša baština, mislim da imamo toliko lepih nota, a ovo dokazuje da je to pravo“ – istakla je Danica.

Mira i Bole u vatrenoj koreografiji na numeru „Ciganka sam mala“ su podigli publiku na noge. Na izvođenje ove numere dobili su 38 poena.

– Sara je zbog boginja izostala na nastupu pa je Boris sam otpevao „Kad zamirišu jorgovani“. Pozitivni komentari za njega i ukupno 44 poena.

Rambo je mentor tima koji čine Beti Đorđević, Kristina i Mira i Mira i Bole, Danica predvodi Boška Dudvarskog, grupu „Do poslednjeg daha“ i „Pahuljice“, a Žika je mentor tima „Bend i vokali“, Teodora Stanković i Sara i Boris. Takmičari će sa svojim mentorima nastupati već sledeće nedelje.

Glasovi mlađe publike su presudili i odlučili ko će biti pobednik. Boris Subotić sa pesmom „Kad zamirišu jorgovani“ je pobednik šeste emisije „Ja mogu sve“. Ogroman aplauz je dobio sa izjavom „Ovo je i Sarina pobeda“.

Od 1. novembra, učesnici, pojedinci i grupe, bore se za naklonost članova žirija i publike. U poslednjoj emisiji takmičenja, gledaoci će odlučivati o pobedniku kome će pripasti glavna nagrada od 20.000 evra.

Muzičko-scenski šou-program Ja mogu sve se emituje u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login