U okviru projekta „Deci s ljubavlju“ otvorena jedanaesta Zimska fudbalska liga

FUDBAL  
U okviru projekta „Deci s ljubavlju“ otvorena jedanaesta Zimska fudbalska liga

SJAJNE VESTI IZ ČAČKA

U sklopu projekta „Deci s ljubavlju“ jedanaesti put će se održati Zimska fudbalska liga. Ona je otvorena u subotu 12.12.2015. godine u sportskoj hali Mladost u Atenici. Na ovoj svečanosti uručeni su pehari i diplome najboljim timovima i pojedincima 2014. godine.
Osnovni cilj ove lige je održavanje sportskog i timskog duha, edukativnog je karaktera i predstsavlja želju da se najmlađi druže kroz sport i u vanškolskim aktivnostima.

Profesorka Jasmina Babijanović, jedan od organizatora je rekla da su organizatori imali veliku podršku za projekat od Sber banke, grada Čačka i svih ljudi koji su uključeni u Sportski savez grada Čačaka i dodala:

„Svake godine, pored sportskog dela imamo i kulturno-umtnički program. Idejni tvorac projekta je Aleksandar Ivković fudbalski trener za mlađe kategorije. Ove godine su nastupali i najmlađi učesnici do sada, hor OŠ Dr Dragiša Mišović i kulturno-umetničko društvo “Bambi“.“

Po rečima Fudbalskog trenera Aleksandar Ivković ovo je jedinstveni projekat u Srbiji i nada se da će do marta naredne godine kroz njega proći 1300 mališana.

„Sport je samo jedan od segmenata projekta koji pored toga, ima obrazovni i zabavni karakter. U aktivnosti je uključena Komisija za sport grada Čačka zajedno sa novinarima i SC Mladost“ – rekao je Aleksandar Ivković.

Pogledajte kako je bilo na prošlogodišnjem otvaranju ove lige:

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login