„Ja mogu sve“ – Pobednik 9. epizode je Teodora Stanković sa Rijaninim hitom

MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Pobednik 9. epizode je Teodora Stanković sa Rijaninim hitom

SJAJNE VESTI DONOSE UČESNICI MUZIČKOG SPEKTAKLA „JA MOGU SVE“

Muzičko-scenski spektakl „Ja mogu sve“ je svakako razlog da provedemo nedelju veče u svojim domovima. U ovom talent showu takmičari, pojedinci i grupe se bore se za naklonost članova žirija i publike. Takmičari ulažu mnogo truda u svoje nastupe što su dokazali i u ovoj emsiji.

Podsetimo, Rambo Amadeus je mentor grupe koju čine: Mira, Bole i Kristina. Danica Maksimović predvodi Boška Dudvarskog, grupu „Do poslednjeg daha“ i „Pahuljice“. Kod Žike Nikolić su „Bend i vokali“, Teodora Stanković i Sara i Boris.

Mentori ne glasaju za svoje izabranike, pa je maksimalan broj bodova koje takmičari mogu da osvoje 36. Rambova grupa je manja za jednog člana ali će preostali učesnici pokušati da se izbore za naredni krug. Emisija je bila jako uzbudljiva i interesantna. A evo kako je to izgledalo:

 – Teodora Stanković je sa Rijaninim hitom „We found love“ oduševila žiri i publiku. Podigla je veoma pozitivnu atmosferu u studiju i dobila je maksimalnih 36 bodova. Žika je njen mentor i nije glasao.

– Boško Dudvarski je sa hitom „Pukni zoro“ dobio ogroman aplauz publike dok mu je Rambo uputio komentar „Boško bolji i od originala“. Od žirija je dobio 34 boda. Danica nije glasala jer je njegov mentor.

„Pahuljice“ sa hitom „Devojčice samo žele da se zabavljaju“, su zabavile sve u studiju i žiri i publiku. „Vi ste sjajne i pune energije“, saglasni su bili Konstantin Kostjukov i Rambo. „Pahuljice“ su dobile maksimalnih 36 bodova. Danica nije glasala ali je bila jako ponosna na svoju grupu.

–  Sara i Boris su sa numerom „Jabuke i vino“ i romantičnom atmosferom, osvojili 32 boda. Danica je imala sitnu zamerku da ih je gluma omela da još bolje sve izvedu. Žika je njihov mentor i nije glasao.

Kristina i Mira su zadivljujuće izvele numeru „Resolve“. Pokupile su sve pozitivne komentare od članova žirija i dobile su maksimalnih 36 bodova. Nihov mentor Rambo Amadeus nije glasao.

– Grupa „Do poslednjeg daha“ su sa numerom „Hajde da ludujemo“ po ko zna koji put podigli sve u studiju na noge. Teodora Stanković „Energiju koju ima ova ekipa mislim da nemaju nijedan drugi takmičar ili grupa“, istakao je predsednik žirija Konstantin. Dobili su očekivanih, maksimalnih, 36 bodova. Danica im je mentor i nije glasala.

„Bend i vokali“ su sa pesmom „Viva la Vida“ i malim zamerkama žirija na lošiji nastup u odnosu na predhodne, osvojili 32 boda. Žika njihov mentor nije glasao.

Mira i Bole su sa numerom „Ja nemam drugi dom“ i romantičnim plesom osvojili 32 boda. „Bole i Mira pokazali su posebnu lakoću, a zrače optimizmom“, rekao je njihov mentor Rambo Amadeus koji nije glasao.

Glasanje se završilo. Odluku da Boško Dudvarski ne nastavlja takmičenje saopštila je Danica kroz suze. „Boško, izvini“, rekla je Danica sva u suzama koja je bila prinuđena da napravi težak izbor.

Pobednica devete emisije je Teodora Stanković.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login