Najbolji učenici Novog Bečeja dobili nagrade u vidu tablet računara

NAGRADE, OBRAZOVANJE  
Najbolji učenici Novog Bečeja dobili nagrade u vidu tablet računara

SJAJNE VESTI IZ NOVOG BEČEJA

U prostorijama Mesne zajednice Novi Bečej organizovan je svečani prijem za najbolje đake ove opštine. Savet Mesne zajednice Novi Bečej pokazao je da ima smisla i duha za prave vrednosti, pa je tako donelo odluku da novogodišnje praznike učini još lepšim i dodeli nagrade najuspešnijim đacima iz svih novobečejskih škola. Vredni i talentovani ljudi su naša budućnost pa se to valja i nagraditi. Ovaj put nagrade za najbolje bili su tablet računari koji će sigurno koristiti ovim mladim ljudima. Kupovinu tablet računara Mesna zajednica je obeybedila izdavanjem u zakup poljoprivredne zemlje sa pravom korišćenja.
Poklone je uručio Branko Svilengaćin, predsednik Saveta i istakao da mu je drago što se u opštini Novi Bečej, iz godine u godinu, povećava broj đaka koji ostvaruju odlične rezultate. Prema njegovim rečima đaci su pokazali izuzetno znanje i zalaganje, kako na takmičenjima tako i na časovima:

„Da su oni najbolji to so rekla nastavnička veća za svaku školu pojedinačno. Na nama je samo da im se zahvalimo što su tako vredni i da se nadamo da će tako ostati i u budućnosti, da će živeti u našem gradu.“

Tablet računarie dobilo je 9 učenika:

Radonić Blagoje, Stevanov Stevan i Kokić Jelena iz OŠ „Josif Marinković“
Seke Zita, Bito Livia i Pap Aleksandra iz OŠ „Miloje Čiplić“
Stojić Milan, Cvjetan Veljko i Kodranov Nevena učenici Srednje škole Novi Bečej.

„Jako lep poklon, znak pažnje i dobro za dalji podsticaj i drugih đaka, ne samo nas. Pošto sam završna godina, planiram da sledeće godine odem u Novi Sad da nastavim svoje školovanje, ali verovatno ću se vratiti jer mi je želja da budem profesor računovođstva u našoj srednjoj školi“ – rekla je Nevena Kodranov koja dodaje da je bila iznenađena i da nije očekivala ovako nešto.

Anita Bojić Perkin, direktorka Srednje škole Novi Bečej, naglasila je da ova podrška u vidu poklona najboljim učenicima mnogo znači, jer je rad i trud nagrađen, a pokloni će sigurno biti od koristi.
Škole u Novom Bečeju imaju izvanrednu saradnju sa Mesnom zajednicom Novi Bečej, pa je MZ pomogla srednjoj školi Novi Bečej u realizaciji projekta sređivanja tavanskog prostora koji je godinama bio zapušten. Direktorka Srednje škole Novi Bečej se zahvalila na podršci koju su ove godine imali i dodala da je čišćenje tavanskog prostora mnogo značilo, obzirom da je godinama to bio uneređen prostor sa otpadom od više godina. Sada je to nov prostor koji omogućava skladište svih materijala koje poseduju.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login