„Ja mogu sve“ – Pobednik 10. epizode su Kristina i Mira sa pesmom „Run the World“

MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Pobednik 10. epizode su Kristina i Mira sa pesmom „Run the World“

SJAJNE VESTI DONOSE UČESNICI MUZIČKOG SPEKTAKLA „JA MOGU SVE“

Muzičko-scenski spektakl „Ja mogu sve“ je po ko zna koji put opravdao status najgledanijeg talent showa. Nakon dve eliminacione emisije takmičare je dočekala poslednja emisija pred polufinale. Do sada smo se oprostili od Beti Đorđević i Boška Dudvarskog.

U prvo polufinale idu dva plesna para Mira i Bole i Mira i Kristina, kao i „Pahuljice“ i „Bend i vokali“.

Takmičari su se borili za opstanak u daljem takmičenju. Emisija je bila puna iznenađenja, borbe i emocija. A evo kako je sve to izgledalo:

Grupa „Pahuljice“ je izvela numeru „It’s a Hard-knock Life“. Na sceni je to izgledalo fantastično, žiri je bio oduševljen njihovom izvedbom.

„Ovo je teška numera, vi ste naša sreća i nada, idite na što više takmičenja i donosite nam zlatne medalje“ – poručio im je Konstantin.

Od žirija su dobili maksimalnih 36 bodova.

 – Grupa „Do poslednjeg daha“ su sa numerom „Polomiću čaše od kristala“ podigli atmosferu u studiju, a žiri je igrao sa njima na bini. Napravili su pravi spektakl na sceni i od žirija su dobili maksimalnih 36 bodova.

Mira i Bole su sa pesmom „Ludak kao ja“ napravili pozitivnu atmosferu u studiju.

„Bole i Mira su simbol mog pogleda na svet da duh i stav pobeđuju kontekst“ – uputio je mentor Rambo.

Od žirija su dobili ukupno 34 boda

 –  Sara i Boris su sa pesmom „Još ti se nadam“ probudili emocije i kod žirija i kod publike. Dobili su pozitivne komentare od žirija i maksimalnih 36 bodova.

–  Kristina i Mira su okupirale scenu uz ritam pesme „Run the World“.

„Žao mi je što je kratko trajala numera, ne mogu da nađem zamerku“ – uputio im je Konstantin.

Od žirija su dobile maksimalnih 36 bodova.

„Bend i vokali“ izvode hitove grupe ABBA što je izazvalo eksploziju u studiju. I žiri i publika su bili oduševljeni.

„Vrlo veselo, uveden je scenski pokret, naročito pohvaljujem kostime, ovo ne liči na polaganje ispita nego na pravi šou“ – uputio im je Rambo.

Dobili su maksimalnih 36 bodova.

„Žiri je dao verifikaciju njihovog nastupa za koji mislim da je najbolji do sada“ – ocenio je mentor Žika.

Teodora Stanković je sa megahitom „Lady Marmalade“ opravdala sva očekivanja i briljirala je na sceni. Kao što se očekivalo od žirija je dobila maksimalnih 36 bodova.

Iz Žikinog tima takmičenje su napustili Sara i Boris. Ali to nije bio kraj. Predsednik žirija Konstantin je u takmičenje vratio sve izbačene učesnike kao jednog takmičara.

Mira je u svoje, Kristinino i Teodorino ime uručila Teodorinu nagradu od 1.000 evra Đorđu Joksimoviću koji očekuje da mu se krajem meseca u kući pridruže deca.

Sara i Boris i Kristina i Mira imaju isti broj bodova. Predsednik žirija bira pobednik, a to su Kristina i Mira. Pobednice su svoju nagradu prosledile grupi „Do poslednjeg daha“.

Završena je pslednja emisija pred polufinale. Nakon neizvesne situacije sa bodovima, Kristina i Mira su pobednice večeri. Interesantno je što u takmičenju ostaju svi učesnici. Dakle, izbačeni Boško, Beti, Sara i Boris biće grupa.



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login