Odlična partija Nikole Jokića u pobedi njegovog tima nad Šarlotom

KOŠARKA  
Odlična partija Nikole Jokića u pobedi njegovog tima nad Šarlotom

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Naši sportisti, u NBA ligi, beleže sjajna izdanja. Protekle noći sjajni Nikola Jokić igrao je utakmicu kao stari profesionalac. Neki portali su njegov učinak poredili sa rekordima Vlade Divca (13 asistencija, 10 poena i 10 skokova). Kako god mislili ili poredili on je svakako oduševio i saigrače i navijače.
Njego učinak na prvi pogled ne deluje ništa impresivno – 4 poena. Međutim njegov Denverom je ostvario pobedu protiv Šarlota rezultatom 95:92, a Nikola je uspeo da zadivi sve svojom fenomenalnom igrom u ofanzivnim akcijama. Učinak protekle noći je impresivan: 8 skokova, 9 asistencija i 4 poena u ovom meču.

Pogledajte kako je odigao meč:

Italijan Danilo Galinari, inače najbolji u ovom susretu (27 poena) od čega su 4 asistencije Jokića bile namenjene za njega, imao je reči hvale za našeg pleja-centra:

„Čekajte, dali su mu asistenciju za to? Ma, to nije asistencija! Stvarno mi je drago zbog Jokića. On baš razume ovu igru“.

Galinari je jednu asistenciju Nikole Jokića prihvatio u letu i zakucao za ovacije u publici. Ova igra u NBA ligi deluje kao da je stovrena za Nikolu, pa se nadamo još boljim partijama. U ovoj prvoj sezoni Nikola igra 18 minuta po meču, a uz to ostvaruje 8,6 poena, 5,5 skokova i 1,6 asistenciju po meču.
U ranijim mečevima Nikola je beležio i dabl-dabl, a sve zapaženije nastupe ima na poslednjim utakmicama.

BRAVO NIKOLA!

Rezultati odigranih mečeva:

Denver – Šarlot 95:92
Memfis – Boston 101:98
Hjuston – Indijana 107:103
Njujork – Milvoki 100:88
LA Klipers – Nju Orleans 114:111
Portland – Oklahoma 115:110
Minesota – Dalas 87:93
Filadeldija – Klivlend 85:95
LA Lejkers – Juta 74:86

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login