Boban Marjanović ponovo u centru pažnje – Mala minutaža, a fenomenalan učinak

KOŠARKA  
Boban Marjanović ponovo u centru pažnje – Mala minutaža, a fenomenalan učinak

SJAJNE VESTI IZ NBA LIGE

Protekla noć za našeg centra Bobana Marjanovića je bila ponovo sjajna. Za 13 minuta koliko mu je „ludi Srbin“ poverio na terenu, „Bobinator“ je uspeo da postigne 13 poena, jedno odlično dodavanje iza leđa, 3 skoka, 2 blokade i jednu asistenciju. Njegova ekipa San Antonia Sparsa pobedila je Bruklin Netse sa 106:79 i tako ubeležila novu pobedu. Od početka setone „Sparsi“ su zabeležili 33 pobede i samo 6 poraza. Već izjednačili sve klupske rekorde (1978/1979 i 2012/2013) od starta šampionata, a ovo je San Antoniju bila deseta pobeda sa 25 ili više poena razlike. Bez obzira što je mnogo kritikovan Greg Popović savšeno vodi tim što pokazuju rezultati.

A još nije polovina sezone …

Interesantno je da je sinoć Bobi izazvao oduševljenje i protivničkih navijača, čije reakcije su bile zapisane i na društvenim mrežama, a on im se zahvalio posle meča. A verne pristalice „Sparsa“ bile su konkretne i jasne:

Ako Bobana ne bude bilo u utakmici „najboljih početnika“, Sparsi i familija navijača će napraviti nered u prostorijama NBA lige. Dogovoreno? <3 Volimo te, Bobane 😀

Pogledajte učinak Bobana Marjanovića:

Odigrana su još 2 meča:

Čikago – Vašington 100:114
Golden Stejt – Majami 111:103

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login