„Ja mogu sve“ – Pobednik prve polufinalne emisije je „Tim povratka“ ili „Kostin tim“

MUZIKA  
„Ja mogu sve“ – Pobednik prve polufinalne emisije je „Tim povratka“ ili „Kostin tim“

SJAJNE VESTI DONOSE UČESNICI MUZIČKOG SPEKTAKLA „JA MOGU SVE“

Prva polufinalna emisja muzičko-scenskog spektakla „Ja mogu sve“ je bila jedna od najboljih emisija do sada. Nova pravila su uvedena. Iz svakog tima je ispao po jedan takmičar tako da sada mentori imaju po dva. Od ove emisije pa sve do kraja show ide uživo.

Na kraju predhodne emsije, Beti Đorđević, Boško Dudvarski i Sara i Boris vraćeni su u igru i imaju svog mentora – Konstantina Kostjukova, predsednika žirija. Ali, neko je morao definitivno napustiti takmičenje. Polufinalana emisija je izgledala ovako:

– Nastup novog, povratničkog, Konstantinovog tima, nazvanog „Tim Kosta“ – Beti, Boško, Boris i Sara sa numerom „Footloose“ je ostavio veliki i sjajni utisak. Kosta je nastupio sa svojim timom na sceni. Žiri je pohvalio nastup, a posebno je bio interesantan Rambov komentar gde je smatrao da je nastup bio spoj Holivuda i Baljšoj teatra.

– Grupa „Do poslednjeg daha“ sa numerom „Kaćuša“ su opravdale očekivanja i kao uvek imale su interesantan nastup. Sve pohvale su dobile od žirija.

„One su uvek na nivou zadatka!“ – istakla je Danica.

– Kristina i Mirjana su nastupile sa numerom „Dead Man’s Chest“ i ponovo su pokazale svoj veliki igrački talenat. Publika i žiri su uživali u njihovom izvođenju.

„Odlične su bile – ovaj par je prikazao veliki igrački dijapazon.“ – istakao je Kosta.

„Bend i vokali“ inače najbrojnija grupa u emisiji su izveli „Muštuluk“, a onda su napravili prelaz na numeru „Jutro je“. Vrlo interesantan nastup su napravili na sceni. Rambo se našalio da bi mogli da nastupaju po diskotekama u Austriji, a Žika je kao i svi u studiju uživao u spletu pesama i igara.

–  Teodora je fascinirala sve u studiju pretvarajući se u Kaliopi. Ogromne ovacije u studiju su usledele na njen nastup. Teodora je takmičarka koja ima 14 godina, a pokazala je kako godine uopšte nisu važne za nekog ko poseduje ogroman talenat. Izvela je nešto što je jako zahtevno i moćno.

– „Pahuljice“ sa numerom „Imagine“ su napravile pravi spektakl na sceni. Ove najmalđe takmičarke su priredile publici i žiriju pravi užitak. Žika je istakao da prisustvuje rađanju umetnika, dok im je Konstantin uputio komplimente.

– Mira i Bole izvode svoj ples na sceni uz numeru „Let’s Face The Music And Dance“. Na sceni je to izgledalo profesionalno i očaravajuće. Ovo je bio definitivno njihov najbolji nastup do sada. Kostja je smatrao da je „njihova avantura“ uspela.

U prvoj polufinalnoj emisiji gledaoci su mogli da glasaju SMS-om za svoje favorite. Glasanje je trajalo 15 minuta. Po završetku glasanja gledaoca i članovi žirija su glasali. Od sedam timova Šou-program „Ja mogu sve“ napustili su Mira i Bole.

A pobedu je odneo novoformirani ili takozvani tim povratka „Kostin tim“, koji je odluku o izboru kome će pripasti nagrada od 1.000 evra prepustio Miri i Boletu, jer kako su rekli „nikada nisu pobedili“.

Prva polufinalna emsija je opravdala sva očekivanja i razlog zbog koga smo svi nedeljom uveče ispred malih ekrana. Neizvesnost vlada, a šta nas dalje očekuje saznaćemo uskoro.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login