Ja mogu sve: „Kostin tim“ pobednik

MUZIKA  
Ja mogu sve: „Kostin tim“ pobednik

SJAJNE VESTI DONOSE UČESNICI MUZIČKOG SPEKTAKLA „JA MOGU SVE“

Poslednja emisija muzičko-scenskog šou programa „Ja mogu sve“ je završena. Emisija koja je mnogima izmamila osmehe na licima je svakako jedna od najgledanijih emisija širom regiona. Podsetimo da je ovaj talent show nastao u saradnji RTS-a i produkcijske kuće „Emoušn“, emitovan je nedeljom, od 1. novembra. Takmičari, pojedinci i grupe, borili su se za naklonost članova žirija i publike. U svakoj emisiji birao se najbolji takmičar, koji je nagradu od 1.000 evra po sopstvenom izboru davaou humanitarne svrhe.

U ovoj poslednjoj emisji takmičenja, gledaoci su odlučivali o pobedniku kome je pripala nagrada od 20.000 evra.
Takmičari su pokazali da im je zaista bilo mesto u velikom finalu. U velikom finalu nastupali su grupa „Do poslednjeg daha“, „Pahuljice“, Teodora, „Bend i vokali“ i Kostin tim.

– „Pahuljice“ su sa numerom „Happy“ po ko zna koji put opravdali svoje učešće u takmičenju. I publika i žiri su podržali njihov nastup. Predsednik žirija Konstantin Kostjukov im je poželeo pobedu.

Teodora je nastupila sa Adelinim hitom „Hello“. Kao i do sada Teodora je to odradila na svojstven način fantastično i besprekorno. Od žirija je dobila reči hvale.

„Do poslednjeg daha“ su napravili pravi spektakl na sceni svojim plesom i pevanjem. Ova grupa je pokazala mnogo toga tokom takmičenja kao i to da im godine uopšte ne smetaju da po bini plešu i pevaju. 

„Fantastični ste, a da vas nema ovaj šou bi izgubio mnogo“ – uputio je žiri.

„Bend i vokali“ sa numerom „La bamba“ su oduševili i publiku i žiri na trenutke prebacujući ih u Meksiko sa nastupom na sceni, sombrerima i predivnim melosima.

„Bend i vokali imaju pobednički stav“ – istakao je Rambo Amadeus.

Kostin Tim ili „Tim povratka“ su napravili nežniju atmosferu u studiju sa numerom „Miljacka“. Tim je izazvao oduševljenje u studiju.

Nakon završetka svih nastupa publika je glasala slanjem SMS-a. Tokom glasanja gost u studiju je bio Vlado Georgijev. Najmanje glasova publike dobili su „Bend i vokali“ i „Do poslednjeg daha“.

U superfinalu još jednom su nastupili: Teodora, „Kostin tim“ i „Pahuljice“.

Prvo su nastupile „Pahuljice“ sa numerom „Chandelier“, potom Teodora sa numerom „Čuvaj moje srce“, a Kostin tim se odlučio za hit Robija Vilijamsa „Feel“.

Nakon nastupa Kostinog tima publika je ponovo glasala i odlučila.

Pobednik velokog finala šoua „Ja mogu sve“ je „Kostin tim“ koji će polovinu nagrade od 20.000 evra donirati Kliničkom centru Vojvodine.

„Želimo svima da se zahvalimo, posebno publici na glasanju“ – rekao Boško Dudvarski.

BRAVO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login