Interesovanje mladih za kampanju „Ko je heroj?“ u Čačku

EDUKACIJE, KAMPANJE, MEDICINA, ZDRAV ŽIVOT  
Interesovanje mladih za kampanju „Ko je heroj?“ u Čačku

SJAJNE VESTI IZ ČAČKA

Mladi gimnazijalci iz neformalne grupe „Ne zaboravi Čačak“, ukazali su na povećanu potrebu za edukacijama na polju polno prenosivih infekcija i HIV-a. Uzimajući u obzir njihovu potrebu i učestale akcije na novu cele Srbije, AS centar i Alternativa za Čačak će organizovati besplatnu edukativnu radionicu namenjenu srednjoškolcima, studentima i mladima koji imaju od 15 do 30 godina. U okviru Nacionalne kampanje „Ko je heroj? – Budi i ti AS promocija zdravlja mladih“ mladi će se upoznati sa osnovama reproduktivnog i seksualnog zdravlja sa fokusom na prevenciju polno prenosivih infekcija i HIV-a. Takođe svi zainteresovani će steći veštine tolerantnog pristupa u radu sa posebno osetljivim grupama (komunikacijske i veštine nenasilja).

Ova radionica biće organizovana u okviru projekta „Mladi koji žive sa HIV-om udruženi za zastupanje svojih interesa doprinose unapređenju svog položaja“ koji sprovodi Centar za osnaživanje mladih osoba koje žive sa HIV-om i AIDS-om „AS“ u partnerstvu sa Krovnom organizacijom mladih Srbije (KOMS). Finansijska podrška je obezbeđena iz sredstava Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije (MOS).

Mesto održavanja je u Regionalnom centru za zaposlene u obrazovanju Čačak, a početak je zakazan za 13 časova 9. februara 2016. godine.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti preko email adrese:
alternativazacacak@gmail.com
WEB adresa AS Centra: http://aids-support.org

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login