Glasajte za Novi Sad za titulu „Najbolja destinacija 2016“

PROMOCIJA SRBIJE  
Glasajte za Novi Sad za titulu „Najbolja destinacija 2016“

SJAJNE VESTI APELUJU

„Najbolja Evropska destinacija“ (engl. European Best Destination) je izbor najboljih gradova koje se sprovodi po sedmi put u Evropi. Među 20 gradova, koji se nadmeću ove godine, na spisku se nalazi i Novi Sad. Pre par dana došlo je odobrenje od strane organizatora da Turistička organizacija Grada Novog Sada može da objavi informaciju koja će mnoge stanovnike ovog grada, a i šire, veoma obradovati. Naime, Novi Sad se nalazi u vrhu ove liste sa najvećim brojem glasova i potencijalni je kandidat za najbolju destinaciju u 2016. godini. Napominjemo da je prvih nekoliko dana na sajtu zabeleženo više od 130.000 glasova, pa ova informacija sa pravom daje veliku nadu.
Na ovoj listi Novi Sad se našao na inicijativu European Best Destination, koji je prepoznao kvalitet turističke ponude Novog Sada i potencijal grada da se prezentuje u krugu najznačajnijih evropskih turističkih destinacija i kandiduje se za najbolju destinaciju na ovom prestižnom izboru na evropskom nivou.

Glasanje za desitnacije se obavlja online na sajtu www.vote.ebdest.in, pa ako ste u mogućnosti da glasate za svoj grad – grad naše države Srbije, molimo vas da glasate. TO Novog Sada je analizirala pristigle informacije i saopštila da su nekoliko velikih gradova slabije rangirani u odnosu na Novi Sad.

Za najbolju destinacija Evrope nominovani su sledeći gradovi:
Novi Sad
– Rim
– Pariz
– London
– Barselona
– Prag
– Madrid
– Nant
– Brisel
– Zadar
– Kotor
– Nikozija
– Plovdiv
– Beč
– Milano
– Atina
– Berlin
– Amsterdam
– Edinburg
– Azorska ostrva

Apelujemo na sve ljude koji su voljni da glasaju da to urade na pomenutom sajtu i da ne čekaju krajnji rok 10. februar 2016. godine.

SJAJNO!



Jedan odgovor na temu "Glasajte za Novi Sad za titulu „Najbolja destinacija 2016“"

  1. Pingback: Novi Sad na 7. mestu u izboru za Najbolju destinaciju 2016. | Sjajne Vesti

Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login