Pinkove zvezdice, 22. epizoda: HIT večeri Aleksa Vučković sa numerom „Oči boje meda“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 22. epizoda: HIT večeri Aleksa Vučković sa numerom „Oči boje meda“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Poslednja emisija četvrtog kruga je bila jedna od onih interesantnijih u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezdice“. Kandidati su dali sve od sebe da se izbore za peti krug takmičenja. Njih osam je uspelo da se izbori za svoje mesto, dok je teškom odlukom žirija dva kandidata moralo napustiti takmičenje. Goca, Jelena, Hari, Leontina i Milan su kao i do sada odlučivali o tome ko će nastaviti takmičenje.

Natalija Joksimović je sa numerom „U inat pošlosti“ fenomenalno započela emisiju. Pozitivnu atmosferu u studiju i ovacije žirija i publike zaradila je svojim nastupom i glasom. Dobila je svih pet glasova žirija i pozitivne komenatre za vedrinu u glasu i sa dobrim izborom pesme.

Marija Stanijanov je otpevala pesmu „Zbunjena“ i kao predhodna takmičarka dobila je svih pet glasova. Sve pohvale je dobila za energičnost, glas, izbor pesme kao i vladanje scenom.

– Danilo Simić je sa numerom „Još i danas zamiriše trešnja“ dobio 4 glasa. Sitne zamerke je dobio zbog netačnosti u intonaciji na pojedinim delovima pesme pa je morao da se oproba u baražu gde je otpevao pesmu „Lutka“, ali ni sa njom nije uspeo da se izbori za sledeći krug.

– Sara Božović je otpevala pesmu „Dođi u pet do pet“ i dobila je 3 glasa. Žiri nije bio zadaovoljan sa nastupom, a zamerke su bile na netačnost, nesigurnost u pevanju kao i kritike na to što je ostala bez glasa na kraju pesme. U baražu sa pesmom „Zlatni dan“ nije uspela da prođe u dalje takmičenje.

Nikola Kitić je sa numerom „Moja draga“ dobio 4 glasa. Komentari žirija na njegov nastup bili su da je imao dosta grešaka tokom izvođenja numere koja je po njihovom mišljenju izvedena bez emocije. U baražu je otpevao pesmu „Nije htjela“ i uspeo je da prođe u dalje takmičenje.

Ružica Rupić je otpevala numeru „Svet tuge“ i dobila je svih pet glasova žirija. Žiri joj je uputio reči hvale za vladanje scenom kao i sa glasom. Ružica je sa svojom lepom bojom glasa oduševila članove žirija.

Voislav Mutić je sa pesmom „Anđele“ dobio 3 glasa. Žiri je imao velike zamerke na preterivanje u izvođenje numere koja je po njihovom mišljenju bila „upropaštena“. Voislav je hteo da pesmu otpeva na svoj način, ali je žiri prokemntarisao da nije uspeo u tome. U Bražnom delu je otpevao pesmu „Nikome ni reč“ i uspeo je da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Anja Jestrović je otpevala pesmu „Kao da me nema“ i dobila je svih pet glasova. Anja je svaki nastup do sada izvela savršeno, iako se jedva izborila sa pesmom žiri je odlučio da joj ipak da podršku sa svim glasovima.

Aleksa Vučković je sa numerom „Oči boje meda“ i kompletnim nastupom zadivio i publiku i žiri. Kompletan studio je aplaudirao i sa potpunom podrškom tokom nastupa dobio je svih pet glasova. Žiri je bio više nego oduševljen sa sjajnom interpretacijom i definitivno je Aleksa bio taj koji je obeležio 22. emisiju.

Tamara Živković je otpevala pesmu „Bol do ludila“ sa velikom emocijom. Dobila je svih pet glasova žirija na izvođenje numere koja je po mišljenju žirija izvedena besprekorno. Ogroman aplauz od publike je dobila po završetku numere. Komplimenti za osećajnost i boju glasa takođe je dobila od žirija.

Kandidti iz emisije u emisiju pokazuju svoj trud i rad tokom nastupa. Razlog zbog kojeg petkom u 21h trebamo biti kraj malih ekrana je svakako najgledanije muzičko takmičenje „Pinkove zvezdice“.

Već u petak nas očekuje početak petog kruga i zasigurno dosta novih iznenađenja.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login