Pinkove zvezdice, 23. epizoda: Hit do hita (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 23. epizoda: Hit do hita (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

U prvoj emisiji petog kruga muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ nastupili su fenomenalni takmičari. Oni su svojim glasom i vladanjem scenom uspeli da zadive i publiku i žiri. Kandidati su spremno pristupili petom krugu takmičenja. Žiri je tek imao problema u odabiru osam kandidata koji će nastupiti u sledećem krugu takmičenja. Njih deset se borilo za naklonost publike i žirija a nažalost, dvoje je moralo da završi svoje takmičenje.

Amna Alajbegović je prva nastupila sa numerom „Ja volim svoj greh“ i dobila je svih pet glasova. Amna se potrudila da zadrži naklonost žirija koju je dobila u predhodnim krugovima iako je imala poteškoća u pevanju zbog male promuklosti.

– Katarina Dumančić je otpevala pesmu „Danas sam luda“ uz sitne zamerke žirija na izvođnje ove numere dobila je 4 glasa. U baražnom delu emsijie sa numerom „Hello“ nije uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja

Sanja Savić je sa numerom „Zlatni dan“ dobila 4 glasa žirija koji je pored njenog napredovanja u odnosu na predhodne krugove ipak ocenio da treba da se oproba u baražu. Kroz baražni deo je popravila utisak i sa numerom „Nije nam se dalo“ uspela da se izbori za svoje mesto u sledećem krugu takmičenja.

Elena Bimbilovska je sa numerom „Melanholija“ dobila ogroman aplauz publike i stojeće ovacije žirija. Elena je kroz takmičenje pokazala koliki je talenat i njen se glas svrstava u jedan od najboljih. Elenu je aplauz pratio tokom celog nastupa. Za iskazivanje savršenstva u pevanju dobila je svih pet glasova žirija.

– Marija Šimić je sa numerom „Neka mi ne svane“ imala kritike od članova žirija za izvođenje pesme koja je po njjihovom mišljenju bila pogrešan izbor i dobila je 4 glasa. U baražu nije uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja a pevala je pesmu „Kako sam te voljela“.

Sebastijan Nađ je nastupio sa numerom „Lutka“ i dobio groman aplauz i svih pet glasova žirija. Sve komplimente je dobio za izbor pesme i način izvođenja numere. Goca je tokom nastupa podržala sa aplauzom njegov nastup i zaključila je da je Sebastijan zaljubljen. Sebastijan je rekao da je pesmu posvetio Amni Alajbegović.

Indira Beriša je sa numerom „Mali peh“ dobila svih pet glasova žirija. Indiri je pesma legla, prelep glas i besprekorno pevanje oduševilo je žiri kao i publiku. Sa mnogo emocija i lepotom glasa Indira je zablistala na sceni.

Darija Vračević je sa numerom „Brazil“ napravila pravi haos na sceni. Sa kostimom i ponašanjem na sceni unela je pozitivnu atmosferu kod publike i žirija i uz lepo pevanje i trud oko nastupa iz emisije u emisiju dobila je svih pet glasova. Od Darije se i očekivalo nešto posebno kao i u svakoj emsiji do sada.

Eva Manić je otpevala pesmu „Vučica“ vrlo emotivno. Sa posebnom bojom glasa, emocijom i kompletnim nastupom dobila je svih pet glasova žirija. Po završetku nastupa dobila je ogroman aplauz i komplimente.

Marko Bošnjak je sa numerom „Lenina pesma“ oborio žiri sa nogu. Tokom izvođenja numere izazvao je emocije u studiju i „naježio“ žiri. Od Marka se očekivao veoma dobar nastup. Njegov glas je nešto posebno i prepoznatljivo u odnosu na ostale kandidate. Inače, Marku je bio rođendan pa su mu komplet publika i žiri pevali pesmu, a od Pink televizije je dobio vaučer za kupovinu igračaka. Kao što se i očekivalo dobio je svih pet glasova i reku komplimenata.

Posle ovakve emisije ko zna šta će nas dalje čekati. Svakako, uživanje je bilo slušati ove najmlađe muzičke talente. A ko će dalje nastupati i šta možemo da očekujemo u sledećoj emsiji ostaje da vidimo u isto vreme na dobro poznatoj ružičastoj televiziji.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login