Pinkove zvezdice, 25. epizoda: HIT večeri Martija Stanojković sa numerom „Vlak“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 25. epizoda: HIT večeri Martija Stanojković sa numerom „Vlak“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Petkom u 21 h uvek nas očekuje dobra zabava. Kao i većina emisija do sada i ova dvadeset peta po redu je bila jedna od boljih. Treća emisija petog kruga je kao i što se očekivalo bila puna iznenađenja, dobrih interpretacija naših najmalđih muzičkih talenata. Žiri je bio u istom sastavu kao i do sada i to Jelena, Goca, Leontina, Milan i Hari. Oni su pažljivo slušali takmičare i od njih deset odabrali su osam koji će se takmičiti u šestom krugu.

– Tamara Vujačić je otpevala pesmu „Crno pa se ne vidi“ i dobila je 4 glasa kao i sitne zamerke na lošiji završetak fraze, tačnije, krajevi nisu izvedeni kako treba. U baražu sa pesmom „Rijeka bez imena“ nije uspela da se izbori za sledeći krug i napustila je takmičenje.

Nikola Kitić je sa numerom „You raise me up“ dobio ogroman aplauz publike i svih pet glasova žirija. Prelepe komentare je dobio za iskrenost u pevanju kao i vladanje intonacijom. Nikola se direktno plasirao u šesti krug takmičenja.

– Teodora Jelić je otpevala pesmu „Još jednom“ sa kojom je dobila 4 glasa. Komentari žirija su bili da joj je pesma pogrešan izbor i da je pevanje bilo dosta neubedljivo. U baražu sa numerom „Jesam te pustila“ nije uspela da se plasira u sledeći krug takmičenja.

Ivana Dimkovski je sa pesmom „O meni nikom ne pričaj“ dobila svih pet glasova žirija uz komplimente za njen lep vibrato i ponašanje na sceni.

Lazar Parežanin je sa numerom „Ledena“ dobio 4 glasa žirija koji je imao zamerku da je numera izvedena bez emocije, dosta ravno. U baražu je sa numerom „Povedi me u noć“ popravio utisak i uspeo da se izbori za svoje mesto u daljem takmičenju.

Marija Stanijanov je sa pesmom „My heart will go on“ dobila svih pet glasova. Pokupila je sve pozitivne komentare žirija za lepe fraze u pevanju kao i da ima pun i lep glas, raskošan vokal i lepu boju glasa.

Anđela Mijić je sa numerom „Cartie Blanche“ takođe dobila svih pet glasova. A komplimenti upućeni njoj su bili da ima božanstvenu boju glasa, energičnost kao i da je napravila odličan izbor u odabiru pesme.

Nika Purić je otpevala pesmu „Moli moli“ i dobila je 4 glasa žirija koji je imao zamerku na malo lošije pevanje u odnosu na predhodna izvođenja i po njihovom mišljenu Niku je omeo nastup na sceni za bolje pevanje. U baražu je sa numerom „Zagrli“ uspela da se izbori za sledeći krug takmičenja.

Žarko Pribaković je sa numerom „Javi se“ dobio svih pet glasova žirija koji je imao samo reči hvale za njegovu interpretaciju i lepu boju glasa.

Martija Stanojković je sa numerom „Vlak“ dobila svih pet glasova žirija. Martija je podigla atmosferu u studiju, publika je celo vreme uz aplauz podržavala njen nastup. Ona je obležila emisiju sa savršenom interpretacijom, načinom pevanja i ponašanjem na sceni. Žiri je uputio pregršt lepih komentara na njeno  maestralno i savršeno pevanje kao i da joj je bio kompletan nastup.

Još jedna epizoda je ostala za nama. Takmičari sve više i više blistaju na sceni i pokazuju svoju spremnost i talenat.
Muzičko takmičenje „Pinkove zvezdice“ je zasigurno najgledaniji show u regionu, šta nas dalje očekuje videćemo već sledećeg petka.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login