Studentski privredni forum po drugi put

DOGAĐAJI, PRIVREDA  
Studentski privredni forum po drugi put

SJAJNE VESTI ZA STUDENTE

Uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva prosvete i tehnološkog razvoja i Privredne komore Srbije, a u organizaciji Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM) 4. i 5. marta će biti održan drugi po redu Studentski privredni forum.
U formi dvodnevnog seminara biće organizovane brojne radionice, predavanja i panel diskusije uz prezentaciju teorijskih i praktičnih znanja koja su neophodno mladim ljudima kako bi realizovali svoje poslovne ideje koje stidljivo čuvaju. Kroz interaktivne nastupe eminentnih stručnjaka mladi će imati priliku da se u prostorijama Privredne komore Srbije upoznaju sa socijalnim i omladinskim preduzetništvom i pravilima dobrog javnog nastupa. Takođe, biće im pružena praktična znanja neophodna za pokretanje sopstvenog biznisa i ukazan značaj oglašavanja putem društvenih mreža. Danas internet oglašavanje i korišćenje blagodeti društvenih mreža čini neizostavni deo marketinškog nastupa svakog privrednog društva. Takođe, studenti će u prisustvu uspešnih privrednika i preduzetnika analizirati trenutnu situaciji u privredi i na tržištu Srbije i okruženja, što će doprineti razumevanju funkcionisanja čitavog sistema iz iskustva tržišnih aktera. Moći će da postavljanjem pitanja i kroz debate izraze svoja mišljenja, shvatanja i dođu do novih zaključaka, jer će jednog dana svakako i sami postati deo istog sistema.
Za ovaj seminar moći će da se prijave svi zainteresovani studenti različitih obrazovnih profila i interesovanja. Imajući u vidu prošlogodišnju zainteresovanost, ove godine se očekuje do 200 studenata beogradskih univerziteta i univerziteta širom Srbije, kao i učešće studenata iz regiona. Realizaciju ovog foruma prošle godine su podržali: Coca Cola Heleinc Grupa, Delhaize grupa, Industrija mesa Trlić, Atlantic Grupa, časopis „Nova Ekonomija“, Portal Mladi, Unija poslodavaca Srbije i kompanija „Biomelem“.
I ove godine se očekuje veliko interesovanje domaćih kompanija s obzirom da je prvi forum ispunio očekivanja svih njih, ali i prisutnih studenata.
Ukoliko želite da budete deo ovog sjajnog foruma i saznate mnogo toga novog kontakt potražite na sajtu CEDEM-a, Privredne komore Srbije ili posetite link: http://goo.gl/forms/gtt8Uzx2sp.

Ovde sigurno možete naći motivaciju i prednosti rada u privatnom sektoru ili postati osnivač sopstvene firme. Jer nikad nije kasno!

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login