Pinkove zvezdice, 26. epizoda: HIT večeri Anja Jestrović sa numerom „Čekala sam“ (VIDEO)

MUZIKA  
Pinkove zvezdice, 26. epizoda: HIT večeri Anja Jestrović sa numerom „Čekala sam“ (VIDEO)

SJAJNE VESTI DONOSE PINKOVE ZVEZDICE

Poslednja emisija petog kruga muzičkog takmičenja „Pinkove zvezdice“ je, kao što se i očekivalo, bila puna prelepih interpretacija. Takmičari su spremno pristupili sceni i dali sve od sebe kako bi izmamili simpatije žirija i publike. Od njih deset, teškom odlukom žirija, osam je uspelo da pridobije pažnju i izbori se sa šesti krug. Jelena, Goca, Leontina, Milan i Hari su pažljivo slušali i posmatrali nastupe takmičara i ocenili ko treba da se nađe u šestom krugu.

Tamara Živković je otpevala pesmu „Takvi kao ti“ i dobila je 4 glasa. Zamerke žirija su bile na njen agresivniji način izvođenja numere kao i da je pevanje bilo na ivici histerije, bez ležernosti. U baražnom delu sa numerom „Doživotno“ uspela je da se plasira u sledeći krug takmičenja.

– Ksenija Stanković je sa numerom „Ovo nije ljubav“ dobila 4 glasa, a komentari žirija su bili da je pesma otpevana bez emocije i sa velikim osicilacijama pri izvođenju pesme. U baražu je otpevala pesmu „Because the night“ ali nije uspela da se izbori za šesti krug takmičenja.

Sara Jorgačijević je otpevala pesmu „Karta za jug“ i dobila je svih pet glasova žirija. Pozitivni komentari su joj upućeni na izvođenje numere kao i na lep glas.

– Dimitrije Đorđević je sa numerom „Mornar“ dobio 4 glasa i komentari su bili da pevanje nije bilo sjajno već monotono, kao i da mu je bio umoran glas. U baražu sa numerom „Jedina“ nije uspeo da se izbori za nastavak takmičenja.

Anja Jestrović je sa numerom „Čekala sam“ podigla atmosferu u studiju, ogroman aplauz je dobila od žirija kao i svih pet glasova. Njeno energično pevanje i kompletan nastup je obeležio ovu emisiju. Od Anje se očekivalo ovakvo pevanje i scenski nastup. Komentari su bili jako pozitivni i da joj je nastup bio skockan i kompletan.

Voislav Mutić je sa numerom „Potraži me“ dobio svih pet glasova pre refrena pesme. Njegovo ležerno i besprekorno pevanje je dobilo ogroman aplauz i publike i žirija. Prelepe reči uputio je žiri za boju glasa i lepo izvođenje numere.

Teodora Tara Stojanović je otpevala pesmu „Tamo gdje je sve po mom“ i dobila je svih pet glasova žirija. Odličan izbor pesme, ležerno i lepo pevanje kao i kompletan scenski nastup zadivili su i žiri i publiku. Pokupila je sve pozitivne reči za svoje besprekorno pevanje.

Aleksa Vučković je sa numerom „Zastave“ dobio svih pet glasova žirija. Pored ogromnog aplauza pobrao je sve pozitivne komentare na dobar izbor pesme, glas, ponašanje na sceni, lepotu u pevanju i posebnu boju glasa.

Nastasija Tintor je sa numerom „Bitanga i princeza“ izazvala pravi lom u studiju. Publika je celo vreme bila na nogama, a po završetku numere je dobila ogroman aplauz od žirija i vrisak publike. Dobila je svih pet glasova i pregršt komplimenata na dobar izbor pesme, lep glas i ponašanje na sceni.

Irnes Divjan je otpevao pesmu „Predaj se srce“ i dobio kao što se i očekivalo svih pet glasova. Komplimenti su upućeni za fantastično pevanje i izvođenje numere na svoj način. Irnes je bio poslednja petica u emisiji.

Još jedna emsija je ostala za nama i to poslednja u petom krugu. U šestom krugu nas očekuju nova pravila a takmičari će pevati po dve pesme. Već od sledećeg petka nas očekuju uzbudljivije i interesantnije emisije. Ko će odneti titulu „Pinkove zvezdice“ je zaista neizvesno, možemo samo nagađati.

SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login