Jelena Janković prošla u osminu finala Indijan Velsa

TENIS  
Jelena Janković prošla u osminu finala Indijan Velsa

SJAJNE VESTI IZ INDIJAN VELSA

Jelena Janković je kao u transu odigrala meč protiv Koko Vandevege iz Sjedinjenih Američkih Država. Činjenica da je protivnici prepustila samo jedan gem govori da je bila u sjajnoj formi i podsetila na dane kada je bila neprikosnovena na terenu. Krajnji rezultat bio je 2:0, a po setovima 6:0 i 6:1. Ovo je svakako najbolji meč ove sezone i nadamo se da će u osmini finala pružiti, ako ne istu igru, onda bar približnu.
Koko Vandevege je imala loš dan, pravila je mnogo grešaka, ali to ne umanjuje pobedu naše „Džej Džej“, koja je ovaj meč odigrala na vrhunskom nivou. Čini se da srpska teniserka na pravom putu nakon ove i nakon prve pobede protiv Karini Vitheft kojoj je prepustila samo četiri gema.

Pogledajte detalje iz meča Jelene i Koko:

U osmini finala Jelena Janković će se sastati sa starom poznanicom, Poljakinjom Agnješkom Radvanskom koja je porazila Moniku Nikulesku (6:2, 6:1). Nadamo se da će 2 pobede, koliko ima protiv nje, povećati i da će konačni skor početi da se smanjuje. U ovom trenutku Radvanska vodi u međusobnim susretima sa 6-2.

NAPRED JECO!
SJAJNO!



Morate se ulogovati da bi postavili komentar Login